Beau Schneider e.a. - Hendrik Groen, Opgewekt naar de eindstreep

25 februari 2023, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Hendrik Groen is terug! Voor de laatste keer komt de meest geliefde bejaarde van Nederland naar het theater. Voor iedereen die benieuwd is hoe het Hendrik Groen vergaat na de sluiting van het verzorgingstehuis in Amsterdam-Noord. Hendrik moet constateren dat de tijd niet meer zo mild voor hem is: ...

Lees meer

Hendrik Groen is terug!

Voor de laatste keer komt de meest geliefde bejaarde van Nederland naar het theater. Voor iedereen die benieuwd is hoe het Hendrik Groen vergaat na de sluiting van het verzorgingstehuis in Amsterdam-Noord.

Hendrik moet constateren dat de tijd niet meer zo mild voor hem is: hij wordt steeds vergeetachtiger en begint het overzicht te verliezen. Dat levert de nodige verwarrende situaties op. Door opnieuw een dagboek bij te houden doet de dementerende Hendrik Groen zijn best om grip te houden op het leven. Een ontroerende komedie met grappige en aangrijpende momenten met Leonie (88) en Frida (10), zijn trouwe vrienden.

De cast bestaat uit jonge acteurs, waarbij de hoofdrol is weggelegd voor Beau Schneider. Regisseur Eddy Habbema neemt de regie op zich.

Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden. Ook in De Tamboer was het succes ongekend. De zalen bij Pogingen iets van het leven te maken en Zolang er leven is, zaten avond aan avond in het hele land vol.

Over het boek Opgewekt naar de eindstreep schreef de pers:

"Overtuigend en ontroerend." - NRC Handelsblad

"Vol humor en tragiek." - Algemeen Dagblad

Lees minder

Links

Data en tijden

za 25 februari 2023 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 34.50

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl