Beechwood

6 oktober, Vera in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Beechwood (NYC). Jarring and darkly shimmering rock & roll. Opgericht door een paar goede buurtvrienden ontwikkelde de duistere rock & roll band Beechwood aanvankelijk bekendheid in de kleine clubs van New York. Hier speelden ze hun onvoorspelbare en uitzinnige liveshows waarbij ze een toegewijde a...

Lees meer

Beechwood (NYC). Jarring and darkly shimmering rock & roll.

Opgericht door een paar goede buurtvrienden ontwikkelde de duistere rock & roll band Beechwood aanvankelijk bekendheid in de kleine clubs van New York. Hier speelden ze hun onvoorspelbare en uitzinnige liveshows waarbij ze een toegewijde aanhang opbouwden.

Beechwood balanceert op het randje van proto-punk bands uit het midden van de jaren zeventig, zoals de NY Dolls en Television, in een combinatie met de popgevoeligheid van klassieke rockgroepen zoals de Kinks, Stones en de Beatles. Met als middelpunt de hechte vriendschap tussen Gordon Lawrence en Sid Simons - samen met Russel Yusuf op drums en Jensen Gore op bas - heeft Beechwood onlangs het 4e studioalbum "Sleep Without Dreaming" uitgebracht.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 6 oktober 2022 : 20:30 - 23:30

Prijzen

Volwassenen : € 12.00

Waar is het?

Vera
Oosterstraat 44
9711 NV GRONINGEN
050 3134681
http://www.vera-groningen.nl

€ 12,00