Beelden van Buiten: Soft Cells

8 maart t/m 30 mei, UMCG in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kunstzaken UMCG heeft SIGN uitgenodigd om een presentatie te maken voor Beelden van Buiten. SIGN heeft hiervoor de tentoonstelling SOFT CELLS samengesteld, met textiele installaties van de jonge kunstenaars Sanne Bax, Dagmar Stap en Jurjen Galema. De persoonlijke materiaalbehandeling van allen is ...

Lees meer

Kunstzaken UMCG heeft SIGN uitgenodigd om een presentatie te maken voor Beelden van Buiten.

SIGN heeft hiervoor de tentoonstelling SOFT CELLS samengesteld, met textiele installaties van de jonge kunstenaars Sanne Bax, Dagmar Stap en Jurjen Galema.

De persoonlijke materiaalbehandeling van allen is intensief en experimenteel. Dit maakt dat het werk aan intensiteit wint, rijker wordt en in zijn betekenis verandert. Het spel met zachte materialen, zoals wol en stoffen, met kleuren en grootte maken de werken van Soft Cells aantrekkelijk. Of het nou een snoepverpakking, een korstmos of een beestje is: ze worden kostbaarder, verleidelijker en nodigen je uit toe te treden tot deze mini-paradijsjes.

Het kunstgenootschap Thomassen à Thuessink (TàT) is een samenwerkingsverband van Academie Minerva, Drents Museum, Fries Museum, Groninger Museum en het UMCG. Het organiseert tentoonstellingen, educatieve projecten en andere publieksactiviteiten waarin kunst, gezondheidszorg, wetenschap en de actualiteit elkaar raken. Beelden van Buiten exposities zijn een onderdeel van de activiteiten van het kunstgenootschap.

SIGN is een levendig, experimenteel kunstpodium van nationaal niveau voor jonge professionele kunstenaars. Zij maakt presentaties in allerlei vormen en contexten, initieert de productie van nieuw werk en biedt reflectie. Presentaties zijn er in SIGN, op locatie en in de openbare ruimte, met een variatie aan omstandigheden en disciplines.

Bezoeken van de expositie is mogelijk conform de Corona richtlijnen van het UMCG.

Lees minder

Data en tijden

maandag 8 maart 2021 t/m zondag 30 mei 2021

maandag : 9:00-17:00
dinsdag : 9:00-17:00
woensdag : 9:00-17:00
donderdag : 9:00-17:00
vrijdag : 9:00-17:00

Toelichting: bezoeken van de expositie is mogelijk conform de Corona richtlijnen van het UMCG

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

UMCG
Hanzeplein 1
9713 GZ GRONINGEN
050 3616161
www.umcg.nl

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader