Belaagd

1 december, Theater Loods13 in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Première documentaire ‘Belaagd’ Op donderdag 1 december is een gratis toegankelijke voorvertoning van de documentaire 'Belaagd' in Emmen. Tijdens Orange The World wordt aandacht gevraagd voor geweld tegen vrouwen en meisjes. In Drenthe is op twee dagen een voorvertoning van de documentaire 'Belaag...

Lees meer

Première documentaire ‘Belaagd’

Op donderdag 1 december is een gratis toegankelijke voorvertoning van de documentaire 'Belaagd' in Emmen.

Tijdens Orange The World wordt aandacht gevraagd voor geweld tegen vrouwen en meisjes. In Drenthe is op twee dagen een voorvertoning van de documentaire 'Belaagd'. De première in Emmen is in het theater van Loods 13, aan de Minister Kanstraat 16. Het programma start om 19.30 uur met een opening door wethouder Dewy Leal en een inleiding door Veilig Thuis Drenthe. Wil je hier ook bij zijn? Meld je aan via www.veiligthuisdrenthe.nl. Er zijn geen kosten aan verbonden. Vol = vol.

In de documentaire van Nan Rosens vertellen vrouwen, van jong tot oud, over misplaatste grappen, handtastelijkheden, aanranding, seksuele intimidatie, verkrachting en geweld. Op straat, op het werk, tijdens het uitgaan of thuis. De vrouwen vertellen over de impact van de belaging en de angst en onvrijheid die deze veroorzaakt. Levenslang op je hoede, altijd rekening houden met gevaar. En als het je overkomt, het schuldgevoel en de schaamte om erover te praten. Op vele plekken in Nederland gaat de documentaire tijdens Orange The World in première vóórdat deze op 9 december op televisie komt.

De filmavond is het resultaat van een mooie samenwerking tussen Veilig Thuis Drenthe, 'Orange Emmen', Centrum Seksueel Geweld Groningen-Drenthe, Gemeente Emmen en Filmhuis Emmen.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 1 december 2022 : 19:30 - 21:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Theater Loods13
Minister Kanstraat 16
7811 GP EMMEN

gratis