geannuleerd

Beroepen in Beeld: Boomverzorger

18 mei, Theaterkerk Nes in NES (GEM NOARDEAST-FRYSLÂN)

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op woensdag 18 mei 2022 om 19.30 uur start het vierde evenement uit de reeks van ‘Beroepen in Beeld’ bij Theaterkerk Nes. Elk jaar staan veel scholieren voor het maken van hun studiekeuze. Er zijn zoveel beroepen, maar welke past nou eigenlijk bij jou? Tijdens ‘Beroepen in Beeld’ leer je mensen ke...

Lees meer

Op woensdag 18 mei 2022 om 19.30 uur start het vierde evenement uit de reeks van ‘Beroepen in Beeld’ bij Theaterkerk Nes.

Elk jaar staan veel scholieren voor het maken van hun studiekeuze. Er zijn zoveel beroepen, maar welke past nou eigenlijk bij jou? Tijdens ‘Beroepen in Beeld’ leer je mensen kennen uit het werkveld, die elk een bijzonder beroep uitoefenen. Elke maand vertelt een enthousiaste professional over zijn of haar vak.

Op 18 mei vertelt boomtechnisch adviseur en boomverzorger Kevin Bosma over zijn werk bij gemeente Leeuwarden. Als boomtechnisch adviseur weet hij alles over de gezondheid van bomen, geeft hij kettingzaagtrainingen en beheerst hij alle klimtechnieken. Ook zet hij zich in voor natuur en milieu.

Ben je benieuwd naar wat Kevin beleeft tijdens zijn werk ? Bestel dan jouw tickets voor Beroepen in Beeld – 4e editie hier op de website.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 18 mei 2022 : 19:30 - 21:00

Prijzen

Volwassenen : € 7.50
CJP : € 5.00

Waar is het?

Theaterkerk Nes
Wiesterwei 2
9143 WJ NES (GEM NOARDEAST-FRYSLÂN)
www.theaterkerknes.nl
info@theaterkerknes.nl

€ 7,50