Bert Heerink & André Becker - Heroes of Rock

20 mei, Café Scooter'S in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Ze spelen songs waardoor de mannen zelf beïnvloed zijn, maar uiteraard mag eigen werk van Bert niet ontbreken. Het optreden is gratis toegankelijk maar we vragen wel een vrijwillige bijdrage (richtlijn 10 euro) voor dit optreden, want deze beroeps muzikanten hebben 2 jaar lang geen inkomen gehad en...

Lees meer

Ze spelen songs waardoor de mannen zelf beïnvloed zijn, maar uiteraard mag eigen werk van Bert niet ontbreken.

Het optreden is gratis toegankelijk maar we vragen wel een vrijwillige bijdrage (richtlijn 10 euro) voor dit optreden, want deze beroeps muzikanten hebben 2 jaar lang geen inkomen gehad en het is zo te gek dat we ze nu bij ons samen mogen gaan zien spelen.
ze spelen songs waardoor de mannen zelf beïnvloed zijn, maar uiteraard mag eigen werk van Bert niet ontbreken. Het belooft een muzikale rockavond te worden.
Live tussen 9 & 12 uur.

Bert Heerink
Zanger Bert Heerink werd in de jaren ‘80 bekend als de zanger van de rockband Vandenberg en scoorde de wereldhit ‘Burning Heart’. Daarna is Heerink niet meer van het podium af geweest. Een Nederlandstalige carrière volgde, nadat de buitenlandse tournees waren geëindigd, met een gouden plaat (en afgelopen juli 6 x platina) als beloning voor de Top 10 hit ‘Juli July’. Heerink schitterde daarna jaren lang als frontman van Kayak, waarmee hij vier albums maakte. Ook als vertolker van de klassieke nummers uit de Disney kraker “Tarzan” ( waarvoor hij samenwerkte met Phil Collins) brachten hem grote naamsbekendheid. Bert werkte ook met grote orkesten als het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht en het Noord Nederlands orkest in diverse theaterproductuies. Tegenwoordig is Heerink zanger bij o.a. Jan Akkerman’s My Brainbox, Royal Flush en Pink Floyd Project.

André Becker
Bij de laatst genoemde band ontmoet hij André Becker, gitarist en ‘geestelijk vader’ van Pink Floyd Project. Deze band steeg in korte tijd tot grote hoogte en wordt al enkele jaren gezien als een van de beste Pink Floyd tributesbands van Europa. Succesvolle tournees volgen in binnen en buitenland.
Akoestisch optreden Bert Heerink & André Becker ‘Heroes of Rock ’

Show is gratis te bekijken maar we vragen wel een bijdrage (richtlijn 10 euro) voor dit optreden, want deze beroeps muzikanten hebben 2 jaar lang geen inkomen gehad en het is zo te gek dat we ze nu bij ons samen mogen gaan zien spelen.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 20 mei 2022 : 21:00 - 23:55

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Café Scooter'S
Ruiterskwartier 61/63
8911 BR LEEUWARDEN
058 2162666
www.cafescooters.nl

gratis