Bert Robben

26 juni t/m 14 augustus, De Kunstenaarsherberg in ZWEELOO

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Bert Robben is een hobbyschilder woonachtig in Zweeloo. Hij maakt werken met olieverf, aquarel en acryl. Hij is autodidact en heeft geen speciale opleiding gevolgd. Het schilderen is een tegenhanger van zijn passie voor techniek. In zijn werk, geïnspireerd door het ‘gewone’ van alledag probeert hi...

Lees meer

Bert Robben is een hobbyschilder woonachtig in Zweeloo. Hij maakt werken met olieverf, aquarel en acryl. Hij is autodidact en heeft geen speciale opleiding gevolgd. Het schilderen is een tegenhanger van zijn passie voor techniek.

In zijn werk, geïnspireerd door het ‘gewone’ van alledag probeert hij het karakter, emotie en expressie van mens, dier en natuur te vatten.

Door studie tracht hij in elk werk de emoties, dramatiek en humor te vinden, welke bepalend zijn om tot een geheel te komen. Het fascineert hem om een treffend portret van mens of dier te realiseren. Iedere keer bij het opzetten van een schilderij voelt hij de uitdaging om zijn persoonlijk gevoel te combineren met de realiteit, emotie en karakter van het nieuwe werk.

Lees minder

Links

Data en tijden

zaterdag 26 juni 2021 t/m zaterdag 14 augustus 2021

zaterdag : 13:00-17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader