Beth & Flo

9 oktober, Grote Kerk in HARLINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Beth&Flo: twee klassiek geschoolde pianistes, Elsbet Remijn en Claudette Verhulst, die met hun concertprogramma's de grenzen van het traditionele klassieke concert verleggen. Muziek van Gershwin en Smetana: met vier handen op één piano laten Beth & Flo de zaal zinderen. Virtuoos, muzikaal en perfec...

Lees meer

Beth&Flo: twee klassiek geschoolde pianistes, Elsbet Remijn en Claudette Verhulst, die met hun concertprogramma's de grenzen van het traditionele klassieke concert verleggen.

Muziek van Gershwin en Smetana: met vier handen op één piano laten Beth & Flo de zaal zinderen. Virtuoos, muzikaal en perfect op elkaar ingespeeld. De pianistes, die beiden studeerden aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag, stonden in oktober 2020 in de Finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. De jury omschreef hen als “een veelbelovend duo dat klassieke muziek knap weet te combineren met prachtige scènes”.

Op 9 oktober 2022 in Harlingen spelen zij o.a. de Rhapsody in Blue van Gershwin, muziek van Ruben Naeff en speciaal voor hen gecomponeerde werken van Oliver Davis. Ten slotte klinkt de Moldau van Smetana.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 9 oktober 2022 : 15:00 - 16:30

Prijzen

Volwassenen : € 20.00
Kinderen : Gratis (t/m 18 jaar)

Waar is het?

Grote Kerk
Kerkpad 3
8861 ES HARLINGEN

€ 20,00