Bigband Drift & local friends

27 november, Theater 't Voorhuys in EMMELOORD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Bigband Drift geeft een concert samen met Jacqueline Ottink uit Espel en Debora Boomsma en Lisanne Langedijk uit Emmeloord. Bigband Drift geeft een bijzonder matineeconcert op zondag 27 november in de Beurszaal van Theater ’t Voorhuys in Emmeloord. Voor dit concert is de samenwerking gezocht met dr...

Lees meer

Bigband Drift geeft een concert samen met Jacqueline Ottink uit Espel en Debora Boomsma en Lisanne Langedijk uit Emmeloord.

Bigband Drift geeft een bijzonder matineeconcert op zondag 27 november in de Beurszaal van Theater ’t Voorhuys in Emmeloord. Voor dit concert is de samenwerking gezocht met drie lokale zangeressen van formaat: Jacqueline Ottink uit Espel en Debora Boomsma en Lisanne Langedijk uit Emmeloord. Drift speelt jazzmuziek uit de jaren ’40, swingmuziek, latin maar ook verschillende recente pop-arrangementen. Het concert begint om 15:00 uur en de entree is € 12,50 (incl. consumptie). Kaarten zijn te reserveren via theater-voorhuys.nl.

Bigband Drift is de enige bigband die er in Noordoostpolder te vinden is. Met leden uit Emmeloord en de verschillende dorpen is het dan ook een echte polderband. Muzikaal leider van de band is Femke Ernens, zelf professioneel saxofonist. Drift speelt met een volledige Bigbandbezetting en deze keer dus met drie bekende zangeressen uit de polder.

Jacqueline Ottink uit Espel is een van de leading ladies van Close to Soul. Als jong meisje deed ze haar eerste ervaring op bij dorps- en polderrevues en is daarom zeker geen onbekende in Noordoostpolder. Ook was ze betrokken bij Theatercollectief Sproet, de MC soulband, funkband Loose Booty en de jazz- en bluesband Jazzpel. Zingen met een heuse bigband stond echter al langer op haar wensenlijstje en die droom laat ze met dit optreden helemaal uitkomen.

Debora Boomsma uit Emmeloord is net als Jacqueline Ottink leadvocalist van Close to Soul. Via zangles op het Muzisch Centrum kwam ze in haar tienerjaren als zangeres in een grote soulband terecht. Daarna volgden er verschillende andere bands. In de polder is ze vooral bekend van muziekprojecten als de Tulpenproms en het Pieperfestival.

Lisanne Langedijk uit Emmeloord is bekend in heel Nederland als zangeres van de band “Hardcore Vibes”, een 6-koppige band die live met name happy hardcore nummers uitvoert. Ook heeft ze de afgelopen jaren in verschillende andere bands gezongen en door heel het land opgetreden.

Op 2 maart 2019 gaf Bigband Drift in een uitverkochte Bantsiliek haar eerste officiële concert. Ondanks dat het pas hun eerste officiële concert was, gaf de band direct hun visitekaartje af met een kwalitatief solide basis en bij vlagen zelfs zeer hoogwaardige muzikale uitstapjes. Vaste solisten Jeroen Goedhart op sax en Bertil Kok op trompet zullen ook bij dit concert weer acte de preseance geven en de luisteraars meevoeren naar weer nieuwe muzikale hoogtepunten.

Inclusief pauze

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 27 november 2022 : 15:00 - 16:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 12.50 € 12.50

Voorverkoop: Theater 't Voorhuys Beursstraat 1, Emmeloord; www.theater-voorhuys.nl/agenda/bigband-drift/.

Waar is het?

Theater 't Voorhuys
Beursstraat 1
8302 CW EMMELOORD
0527 698657
www.theater-voorhuys.nl
publiciteit@theater-voorhuys.nl

€ 12,50