Bijenmiddag met imker

4 augustus, Bezoekerscentrum De Alde Feanen in EARNEWÂLD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Bijen zijn dol op mooie kleurrijke bloemen, hier smullen ze de nectar uit en maken daar honing van. Ben jij nieuwsgierig naar wat er verder gebeurt in zo’n bijenvolk? Kom dan naar de bijenmiddag in Nationaal Park De Alde Feanen! In de doe- en beleeftuin bij het bezoekerscentrum leeft een bijenvolk. ...

Lees meer

Bijen zijn dol op mooie kleurrijke bloemen, hier smullen ze de nectar uit en maken daar honing van. Ben jij nieuwsgierig naar wat er verder gebeurt in zo’n bijenvolk? Kom dan naar de bijenmiddag in Nationaal Park De Alde Feanen! In de doe- en beleeftuin bij het bezoekerscentrum leeft een bijenvolk. De imker vertelt je met veel plezier meer over deze bijzondere en belangrijke diertjes. Kom er achter wat honingslingeren is en maak je eigen unieke bijenwaskaars!

Als de kinderen lekker bezig zijn is er speciaal voor de ouders een lezing over de wondere wereld van solitaire bijen en hommels. De Imker, Jan Bos, geeft aan hoe we de helpende hand kunnen bieden voor de bijen en hommels die het steeds moeilijker krijgen. Iedereen kan iets betekenen.

Op een mooie zonnige dag is het leuk om deze diertjes te observeren. Ook geeft Jan Bos aan hoe we de tuin of balkon kunnen inrichten om deze insecten te helpen.

Interesse?
Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 – 53 96 18 (alleen mogelijk tijdens openingstijden bezoekerscentrum Nationaal Park de Alde Feanen).

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 4 augustus 2021 : 14:00 - 15:30

Prijzen

Kinderen : € 4.00 (t/m 12 jaar)

Toelichting: leden gratis.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Bezoekerscentrum De Alde Feanen
Koaidyk 8
9264 TP EARNEWÂLD
0511 539618
www.dealdefeanen.nl
bcdealdefeanen@fryskegea.nl

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader