Bildts Mannenkoor

15 december in MFC It Werflân in ROTTEVALLE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Een mooi zangavond met als thema Kerst in de breedste zin van het woord!

In het nieuwe multifunctioneel centrum It Werflân vindt een prachtig kerstconcert van het Bildts Mannenkoor plaats. Het Bildts Mannenkoor, wat al bijna 50 jaar bestaat, heeft een mooi programma voor u samengesteld waarmee ze u willen laten delen in het enthousiasme van hun leden. Koorzang, koorzang met solisten, begeleiding op piano; het belooft een mooie avond te worden waarbij u van fijne luistermomenten kunt genieten! Met als thema Kerst in de breedste zin van het woord bent u van harte welkom.

Mannenkoren hebben zo hun eigen klankkleur. Soms kun je daaraan horen uit welke streek van Nederland een koor komt. Zo is ook het Bildts mannenkoor duidelijk herkenbaar. Volume is in voldoende mate aanwezig. Als de mannen zich geheel geven wanneer de tekst daartoe aanleiding geeft, staat er een massief koor.

Tijdens het optreden is de begeleiding op de piano in de vertrouwde handen van Folkert Leenstra .Het koor staat onder de bezielende leiding van Sieb Leenstra. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring en kan het koor soms met zijn ogen sturen. Ook neemt Sieb af en toe een solopartij voor zijn rekening, daarnaast zijn er solo's van Klaas Beimers.

Data en tijden

vr 15 december 2017 : 20:00 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : € 10.00
Kinderen : Gratis
65 plus : € 10.00
CJP : € 10.00

Toelichting: Kinderprijs geldig t/m 16 jaar.

Waar is het?

MFC It Werflân
Master Kuiperswei 1
9221 TD ROTTEVALLE

€ 10,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen