Bildtse Rembrandtmarkt

7 augustus, Centrum in SINT ANNAPAROCHIE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Sfeervolle markt op de plek waar Rembrandt met Saskia trouwde, met kunst, antiek, curiosa, boeken, taxaties, presentaties en muziek. De tiende editie van de Bildtse Rembrandtmarkt in Sint Annaparochie vindt plaats op de plek waar Rembrandt in 1634 met zijn Saskia trouwde. Tientallen sfeervolle kraa...

Lees meer

Sfeervolle markt op de plek waar Rembrandt met Saskia trouwde, met kunst, antiek, curiosa, boeken, taxaties, presentaties en muziek.

De tiende editie van de Bildtse Rembrandtmarkt in Sint Annaparochie vindt plaats op de plek waar Rembrandt in 1634 met zijn Saskia trouwde. Tientallen sfeervolle kraampjes met kunst, antiek, curiosa en boeken staan rondom de Van Harenskerk. In de grote tent kan men voorwerpen laten taxeren door deskundigen die zullen vertellen of het Kunst of Kitsch is. Tevens kan men daar een workshop volgen van Atelier Art Vijf. De muzikale omlijsting wordt dit keer verzorgd door de bijzondere authentieke muziekgroep Datura, zij bespelen oude instrumenten als de draailier, tamburellu en schalmei. In de Van Harenskerk presenteert Peter A. van Honk het Rembrandt Grafisch Atelier. In het kantoor van Bildtse Belangen zijn voordrachten van diverse Bildtse skrivers. En de winkelstraten worden opgefleurd met historische foto's van Bildts Aigene in de etalages.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 7 augustus 2021 : 11:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Centrum

9076 DA SINT ANNAPAROCHIE

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader