Binnenloftspul Aldegea - Ut fan hûs as op fekânsje

7 oktober t/m 15 oktober, Aan de Geasten in OUDEGA GEM SMALLINGERLAND

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Jubileumstuk: Ut fan hûs as op fekânsjere (te logeren of op vakantie) is een (binnenloftspul) i.v.m.75 jaar toneel in Oudega Smallingerland. Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen van het jubileumstuk dat dit jaar in oktober wordt opgevoerd. Vermaak het publiek met een soepel lopende kluchtig...

Lees meer

Jubileumstuk: Ut fan hûs as op fekânsjere (te logeren of op vakantie) is een (binnenloftspul) i.v.m.75 jaar toneel in Oudega Smallingerland.

Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen van het jubileumstuk dat dit jaar in oktober wordt opgevoerd. Vermaak het publiek met een soepel lopende kluchtige, humoristische voorstelling. We hebben gekozen om er een binnen uitvoering van te maken omdat er al zoveel open lucht uitvoeringen waren het afgelopen jaar in de provincie.

Korte inhoud:
De toneelvereniging heeft de laatste jaren geld opzij gezet om een toneeluitvoering te kunnen houden in verband met het 75 jarig jubileum.

Tijdens de voorbereidingen blijkt dat er geld is verdwenen. Met deze gegevens is het stuk geschreven. Het verhaal speelt zich af in een gemengde gevangenis. Daar ontmoeten wij bijzondere personen die daar zitten door rechterlijke uitspraken. Er komt bezoek langs voor de gevangen om hun te steunen en te verhoren waarom ze vastzitten. Het is een komen en gaan met mensen voor en achter de tralies. Hoe zal het met de gevangen aflopen? Zitten ze daar terecht of onterecht?

De uitvoeringen zijn 7, 8, 14 en 15 oktober.

De toegangskaarten, inclusief 1 drankje (tee of koffie) voorafgaand aan de voorstelling zijn vanaf de tweede week van september te koop via www.binnenloftspulaldegea.nl

We hopen u allen te mogen verwelkomen op 1 van bovenstaande datums

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 7 oktober 2022 : 20:00 - 22:00
za 8 oktober 2022 : 20:00 - 22:00
vr 14 oktober 2022 : 20:00 - 22:00
za 15 oktober 2022 : 20:00 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

Toelichting: incl. 1 consumptie (koffie/thee).

€ 15,00