Biobased Pop-Up Museum

13 mei t/m 2 juli in CBK Emmen - De Fabriek in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken

Ingevoerde zoektermen

Gekozen categorie


Kies een extra subcategorie

Locaties

Toon meer gevonden locaties

Gevonden evenementen

  • Geen evenementen gevonden
Toon meer gevonden evenementen

Gevonden locaties

  • Geen locaties gevonden
Ga terug naar de homepagina

Het Centrum Beeldende Kunst Emmen nodigt u en uw vrienden uit voor de opening van het Biobased Pop-Up Museum op zaterdag 13 mei 2017 om 15.30 uur.

Marc Beusenberg, teamleider Industrieel Product Ontwerpen van Hogeschool Windesheim en Miriam van Weeghel, projectcoördinator K&C geven een toelichting op het project. Eén van de deelnemende ontwerpers geeft een toelichting op biobased ontwerpen.

Wat is er te zien?
Biobased ontwerpen van studenten van de opleiding Industrieel Product Ontwerpen van Hogeschool Windesheim in Zwolle vormen het eerste deel van het museum. Daarnaast laten gerenommeerde vormgevers als onder meer Tjeerd Veenhoven, Feike de Jong, Sibe-Jan Kramer en Carolien Adriaansche zien hoe zij ontwerpen met biobased of circulaire materialen.

Ontwerpwedstrijd
Zowel ontwerpers die niet beroepsmatig werken als jongeren en scholieren konden mee doen aan de ontwerpwedstrijd. De geselecteerde werken maken onderdeel uit van het reizende museum. Het publiek kan uit de geslecteerde ontwerpen een keuze maken. De publiekswinnaar wordt aan het eind van de tentoonstelling bekend gemaakt, de winnaar ontvangt de Biobased Bokaal.

‘t Lab
Tijdens de expositieperiode is ook het Duurzaam Doen Lab open voor bezoekers. Daar kan iedereen zelf ervaren hoe het is om te bouwen met aardappels.

Het Biobased Pop-Up Museum is een initiatief van K&C in samenwerking met Hogeschool Windesheim, afdeling Industrieel Product Ontwerpen. Het museum wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Drenthe, gemeente Emmen, Centrum Beeldende Kunst Emmen en de deelnemende bedrijven: Tulper, Limm, Studio Lightworks, Mobstacle en de Stedendriehoek.

Data en tijden

zaterdag 13 mei 2017 t/m zondag 2 juli 2017

zondag :
maandag :
dinsdag :
woensdag :
donderdag :
vrijdag :
zaterdag :

Prijzen

Volwassen : €
Kinderen : €
65 plus : €
CJP : €

Waar is het?

CBK Emmen - De Fabriek
Ermerweg 88b
7812 BG EMMEN
www.cbkemmen.nl
cbk@emmen.nl

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen