BiotOPENdag

22 mei, De Biotoop in HAREN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De creatieve Broedplaats De Biotoop in Haren, houdt voor de zevende keer in haar bestaan een open dag. Ateliers, studio’s en diverse bedrijven openen hun deuren. Tijdens de gratis toegankelijke open dag kun je hele dag dwalen op het acht hectare groot terrein van de Biotoop. Iedereen is welkom bij...

Lees meer

De creatieve Broedplaats De Biotoop in Haren, houdt voor de zevende keer in haar bestaan een open dag. Ateliers, studio’s en diverse bedrijven openen hun deuren.

Tijdens de gratis toegankelijke open dag kun je hele dag dwalen op het acht hectare groot terrein van de Biotoop. Iedereen is welkom bij kunstenaars, ondernemers, muzikanten, ambachtslieden, ontwerpers en (culturele) vernieuwers van de Biotoop.

Beleef de Biotoop
Ga kunst kijken in de vele ateliers van beeldhouwers, schilders en designers van naam. Bezoek de studio’s van fotografen, architecten en houtbewerkers. Overleg over een nieuw ontwerp voor een meubel, kleding of website. Shop bij de Biotoopwinkel producten gemaakt in de Biotoop. Luister naar een interview met schrijfster Sabine van den Berg in Vleugel F, of laat je verrassen door het popkoor. Of bekijk video’s en portretten gemaakt van de bewoners en mensen die aan het werk zijn in hun ruimte. Beleef een korte voorstelling of neem een introductieles. En bezoek de Open Kas of neem een kijkje in de Zelfoogsttuin van Gijs.

Speciaal voor kinderen
Op de begane grond in vleugel B is een informatiepunt over de creatieve zomer BioTOPvakantie voor kinderen van 6 tot 14 jaar. Maar ook tijdens de open dag kan je lekker buitenspelen.

Eten en drinken
Bij de Open Kas vind je zelfgebakken pizza’s uit de houtgestookte leemoven, soep, eenhapstaartjes en limonade. Koffie, thee of iets lekkers kun je krijgen in restaurant Vleugel F. Het terras gaat open.

Plattegrond met programma
Bij de toegangspoort wordt een plattegrond en een programma van alle activiteiten uitgereikt.

Datum, locatie en tijd:
Zondag 22 mei 2022, van 11.00 tot 17.00 uur, Kerklaan 30, Haren.

Bereikbaarheid en parkeren
Kom met de fiets of met openbaar vervoer. Wie toch met de auto komt; gebruik de gratis P&R van Haren langs de A28. Van daar rijdt een gratis pendelbus. In alle andere gevallen: parkeerplaats tegenover de Hortus.

Adres
Kerklaan 30, Haren

Informatie
Facebook: www.facebook.com/biotoopharen/
Web: www.biotoop.org

Lees minder

Data en tijden

zo 22 mei 2022 : 11:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

De Biotoop
Kerklaan 30
9751 NN HAREN