Birds in Row

11 november, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De Franse band Birds in Row komt Neushoorn opschudden. Grote tip voor de fans van emotionele hardcore punk. Birds in Row, de kneiterharde post-hardcore band uit Laval, Frankrijk, bestormde in 2021 ineens het wereldpodium met hun debuutalbum You, Me & the Violence. Het album bracht deze driekoppige ...

Lees meer

De Franse band Birds in Row komt Neushoorn opschudden. Grote tip voor de fans van emotionele hardcore punk.

Birds in Row, de kneiterharde post-hardcore band uit Laval, Frankrijk, bestormde in 2021 ineens het wereldpodium met hun debuutalbum You, Me & the Violence. Het album bracht deze driekoppige band naar de voorgrond van de scene en terugkijken hebben ze nooit meer gedaan.

Op een slimme manieren vermengt de band genres en sounds tot een werkelijk bijzonder staaltje kunst. De band slingert buiten de gebaande paden van het genre en wisselt klassieke hardcore nummers af met duistere en melodische nummers, allemaal met de karakteristieke hevige onderlaag van emotie die ze zo goed kunnen uitdragen. Metal Hammer UK benoemde hun laatste album, ‘We Already Lost the World’ uit 2018, tot een “intelligent en aangrijpend kunstwerk”.

De identiteit van de drie muzikanten is opzettelijk mysterieus: enkel naar elkaar verwijzend als B, D of T en nooit met gezicht in beeld. Het is een getuigenis van hun muziek; in plaats van drie losse individuen staat er een identiteit op het podium, als een levend en schreeuwend wezen. Birds in Row heeft een duidelijke emotionele boodschap en ze zijn niet bang om dit met harde gitaren en nog hardere vocals via je trommelvliezen naar binnen te schieten. Dat belooft wat voor hun nieuwste album die dit jaar op de planning staat. Deze avond kun je het meemaken in Neushoorn.

Zaal: AA-Security Arena | Type: Staconcert | Garderobe gratis

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 11 november 2022 : vanaf 20:45

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 12.00 € 12.00
CJP : € 9.00 € 9.00

Toelichting: CJP korting voor pashouders.

Voorverkoop: https://neushoorn.stager.nl/web/tickets/111154437.

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

€ 12,00