Bökkers

16 september t/m 17 september, Het Bolwerk in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Sallandse band; rock. Nadat de band vorig jaar bekendmaakt dat de bandleden hun eigen weg zouden inslaan ging zanger Hendrik-Jan direct op zoek naar een nieuwe bezetting. “We zijn klaar om uit de startblokken te schieten! Het spelen van keiharde Rock ’n Roll in tenten, discotheken, op festivals en ...

Lees meer

Sallandse band; rock.

Nadat de band vorig jaar bekendmaakt dat de bandleden hun eigen weg zouden inslaan ging zanger Hendrik-Jan direct op zoek naar een nieuwe bezetting. “We zijn klaar om uit de startblokken te schieten! Het spelen van keiharde Rock ’n Roll in tenten, discotheken, op festivals en kermissen vind ik nog steeds één van de mooiste dingen om te doen. Ik wil door met de band, dit is nog lang niet klaar”.

Bökkers draait al meer dan tien jaar mee en bracht meerdere albums uit, gezongen in het Salland’s dialect. De band scoorde een Top2000-hit met Iederene Hef Een Reden en is bekend van nummers als Annie Uut De Bochte en Baat Het Niet Dan Schaadt Het Niet. De band speelde honderden shows in het land en speelde ondermeer op Zwarte Cross, Concert at SEA en Paaspop. Tevens deed de zanger in 2021 mee aan Beste Zangers!

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 16 september 2022 : vanaf 21:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 22.00 € 20.00

Waar is het?

Het Bolwerk
Kerkgracht 8
8601 EC SNEEK
0515 431400

€ 22,00