Black Bottle Riot

28 augustus, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

BLACK BOTTLE RIOT: SOUTHERN ROCK GITAARBAND IN HART EN NIEREN. Waarschijnlijk de beste Southern rock band in Europa’, schreef De Gitarist Magazine over Black Bottle Riot. Black Bottle Riot is een gitaarband in hart en nieren en zorgen met hun blues, rock and roll en natuurlijk een dosis country voo...

Lees meer

BLACK BOTTLE RIOT: SOUTHERN ROCK GITAARBAND IN HART EN NIEREN.

Waarschijnlijk de beste Southern rock band in Europa’, schreef De Gitarist Magazine over Black Bottle Riot. Black Bottle Riot is een gitaarband in hart en nieren en zorgen met hun blues, rock and roll en natuurlijk een dosis country voor een overdonderde live show.

In de afgelopen jaren speelden zij op vele binnenlandse en buitenlandse podia. In Nederland stond Black Bottle Riot op festivals als Rockin’ Park, Zwarte Cross en Down The Rabbit Hole. Poppodia,festivals en blues-kroegen……. Black Bottle Riot deed het allemaal. Live shows worden omschreven als, energiek, bezield, strak en ongepolijst. Ook speelde de band supports voor o.a. ZZ Top, Blackberry Smoke, Rival Sons en Black Stone Cherry.

Dikke riffs, dubbele gitaarlijnen en een strakke ritmesectie maken van BBR een stomende rockmachine. Het enthousiasme en de chemie tussen de vier Nijmegenaren werkt aanstekelijk op jong en oud. We mochten al eens van deze heerlijke band genieten tijdens het Blues & Brewsfestival, nu komen ze terug voor een eigen clubshow. Luister zelf en laat je overtuigen, een aanrader voor fans van The Black Crowes, Lynyrd Skynyrd en The Allman Brothers. Stay Hungry for Rock and Roll!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 28 augustus 2021 : vanaf 20:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 13.00 € 13.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 13,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader