geannuleerd

Black Lips

6 juli, Vera in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De pill poppin' garage punkers van de Black Lips zijn graag geziene gasten op het VERA podium. Met hun wilde en uitzinnige shows, waarin plassen of kotsen tijdens het spelen niet geschuwd wordt en waar regelmatig de kleren uitgaan. De Black Lips zijn als een opstandig pubermeisje met een tas vol vuu...

Lees meer

De pill poppin' garage punkers van de Black Lips zijn graag geziene gasten op het VERA podium. Met hun wilde en uitzinnige shows, waarin plassen of kotsen tijdens het spelen niet geschuwd wordt en waar regelmatig de kleren uitgaan. De Black Lips zijn als een opstandig pubermeisje met een tas vol vuurwerk. Hitsige, knetterende songs afgevuurd met een 'don't care' attitude, een flinke zweem psychedelica erover heen en knallen maar.

De jongens uit Atlanta steken al sinds 1999 de een na de andere vuig rockende plaat af uit hun arsenaal, waarvan 'Let it Bloom' en 'We did not know the Forest Spirit made the Flowers Grow' de grootste uitschieters zijn. Maar ook kleine jongetjes, en tegenwoordig een meisje, worden groot en nu is er dan 'Sing in a World that's Falling Apart' waar grondleggers Cole Alexander en Jared Swilley op de country tour gaan. Natuurlijk wel met de nodige punkrock sneer, want deze 'good bad not evil' kids blijven het zorgenkindje. Desalniettemin een erg 'volwassen' plaat waar de vrolijke deuntjes over elkaar heen buitelen als Dolly en Kenny in Nashville. Jengelende gitaartjes, harmonieuze vocalen en zelfs een truckers song. De Black Lips. Good, bad, en misschien toch een tikje evil.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 6 juli 2022 : 21:00 - 0:00

Prijzen

Volwassenen : € 16.50

Waar is het?

Vera
Oosterstraat 44
9711 NV GRONINGEN
050 3134681
http://www.vera-groningen.nl

€ 16,50