Blanko

18 november, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Van het begin tot het einde maakt Blanko zijn eigen muziek. Hierin verwerkt deze songwriter, producer en multi-instrumentalist de invloeden van indie, indierock en alternatieve rock. Hij gebruikt ter ondersteuning om de emotie in zijn muziek te brengen de tijdloze klankelementen van gruizige rockgit...

Lees meer

Van het begin tot het einde maakt Blanko zijn eigen muziek. Hierin verwerkt deze songwriter, producer en multi-instrumentalist de invloeden van indie, indierock en alternatieve rock. Hij gebruikt ter ondersteuning om de emotie in zijn muziek te brengen de tijdloze klankelementen van gruizige rockgitaren, dwingende beats en hypnotiserende synthlijnen.

Blanko zou je kunnen kennen van radiozenders als Kink, NPO Radio 2 en Radio Veronica waarin zijn sound vergelijkbaar is met Jack White, The Black Keys, Jett Rebel en The Killers. Een terugkerend thema in zijn muziek is het verlangen naar de uitbundigheid en het fatalisme van het pré-corona bestaan. De songs op het album ‘Music by Blanko’ verklanken overwegend sterke emoties, uiteenlopend van onvoorwaardelijke liefde voor het (nacht)leven tot angst voor de verstikking van het alledaagse bestaan.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 18 november 2022 : vanaf 20:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00 € 15.00

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 15,00