Blaudzun

16 oktober, Het Bolwerk in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Vanuit een tijd waarin alles ineens tot stilstand kwam en de vaart der volkeren werd verstomd door een oorverdovende stilte, ontvouwt zich nu een nieuwe tijd, vereeuwigd door Blaudzun op zijn nieuwe album. Songwriter en muzikant Blaudzun heeft het afgelopen decennium zijn stempel op de muziek gedru...

Lees meer

Vanuit een tijd waarin alles ineens tot stilstand kwam en de vaart der volkeren werd verstomd door een oorverdovende stilte, ontvouwt zich nu een nieuwe tijd, vereeuwigd door Blaudzun op zijn nieuwe album.

Songwriter en muzikant Blaudzun heeft het afgelopen decennium zijn stempel op de muziek gedrukt. Sinds de release van ‘Seadrift Soundmachine’ in 2010, hebben Blaudzun en zijn zeskoppige band grote indruk gemaakt met uitverkochte liveshows in clubs en festivals door heel Europa. De release van ‘Heavy Flowers’ (2012) behaalde de gouden status in Nederland en werd gevolgd door twee jaar van uitverkochte clubtours in zowel Nederland, België als Duitsland. Blaudzun speelde op festivals in Europa en de VS, zoals; Sziget, CMJ, SXSW, Pinkpop, Rock Werchter en Lowlands. Hij ontving vele awards, waaronder een Edison Award voor ‘Beste Mannelijke Artiest’ en een 3FM-Award voor ‘Beste Alternatieve Act’. Het album ‘Promises of No Man’s Land’ bereikte #1 in de Nederlandse Album top 100 en #6 in de Belgische hitlijsten in 2014. De eerste single en titeltrack ‘Promises of No Man’s Land’ boekte veel succes op 3FM en Studio Brussel (BE). De song werd geselecteerd als slotlied voor het dagelijkse Olympische tv-programma ‘NOS Studio Sport Winter’ tijdens de Olympische Spelen in Sotsji.

Geschreven alsof het zijn laatste album is, met de gedrevenheid van een debuut; Blaudzun is terug en presenteert dit jaar Lonely City Exit Wounds, misschien wel zijn meest urgente en troostvolle plaat ooit. “De songs op dit album hebben soms de schijn van opgewektheid maar zijn in de kern angstaanjagend. Pas nadat je dat ondergaat en meemaakt, is er een kans dat je hun ware aard ontdekt en wellicht troost vindt. Dat hoop ik tenminste.” – Blaudzun. Van troost tot hoop; Lonely City, Exit Wounds, een document van het nieuwe decennium. Ontdek het nieuwe, indrukwekkende werk van Blaudzun!

Tickets beschikbaar vanaf vrijdag 30 april, 10:00 uur.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 16 oktober 2021 : vanaf 21:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 24.00 € 22.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Het Bolwerk
Kerkgracht 8
8601 EC SNEEK
0515 431400

€ 24,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader