Bloemencorso

2 september t/m 3 september in Centrum in EELDE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Met corsowagens en div. muziekkorpsen, programma www.bloemencorso-eelde.nl.

Het Bloemencorso Eelde kent een lange traditie. In 1957 verscheen dit corso voor de eerste keer op de weg. We kunnen met gepaste trots constateren dat dit corso inmiddels is uitgegroeid tot een van de grootste jaarlijks terugkerende culturele buitenevenementen. Dit feestelijk evenement is een publiekstrekker van formaat geworden. Vele duizenden bezoekers komen op dit evenement af. Het Bloemencorso Eelde wordt door de onafhankelijke jury steevast betiteld als een van de mooiste corso’s van Europa.

We krijgen ook steeds meer internationale erkenning getuige de groeiende stroom bezoekers van uit de gehele wereld. Ook in de internationale pers wordt aandacht aan dit corso besteed. Het Bloemencorso Eelde is niet te vergelijken met andere corso’s in Nederland. Dit heeft alles te maken met de creatieve hoogstandjes van onze ontwerpersgroep, de combinatie van dahlia’s met snijbloemen en andere natuurlijke materialen. Passend geklede en geschminkte figuranten accentueren de uitbeelding. Het Bloemencorso Eelde is meer dan een show van bloemen. Muziek zowel op corsowagens als in de stoet, theater en verschillende andere vormen van amusement zorgen voor een mix die dit corso zo speciaal maken.

Het Bloemencorso Eelde wordt geheel gerealiseerd door vrijwilligers. Ruim 3000 personen zijn actief bij het corso betrokken.

Links

www.bloemencorso-eelde.nl

Data en tijden

zo 3 september 2017 : 11:00 - 18:00

Toelichting: rondgang za 14.30 u

Prijzen

Volwassen : € 3.50
Kinderen : € 3.50
65 plus : € 3.50
CJP : € 3.50

Waar is het?

Centrum

9761 EC EELDE

€ 3,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen