Blu & Exile

21 oktober, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Blu & Exile treden maar weinig op in Nederland en ook deze tour kun je ze alleen in Groningen zien. Een regelrechte underground hiphopklassieker, dat is ‘Below the Heavens’ van Blu & Exile uit 2007. In 2019 trad het duo uit Californië al met veel succes op bij Homebase, maar het vijftienjarig besta...

Lees meer

Blu & Exile treden maar weinig op in Nederland en ook deze tour kun je ze alleen in Groningen zien.

Een regelrechte underground hiphopklassieker, dat is ‘Below the Heavens’ van Blu & Exile uit 2007. In 2019 trad het duo uit Californië al met veel succes op bij Homebase, maar het vijftienjarig bestaan van dit klassieke album is reden genoeg om ze voor een tweede keer naar Simplon te halen.

Binnen het duo is Blu verantwoordelijk voor raps over alledaagse worstelingen, Exile voor de soulful producties. De samenwerking leverde naast ‘Below the Heavens’ veel sterke projecten op zoals ‘Give Me My Flowers While I Can Still Smell Them’ (2012) en recent het goed ontvangen dubbelalbum ‘Miles’ (2020).

Blu & Exile treden maar weinig op in Nederland en ook deze tour kun je ze alleen in Groningen zien. Het belooft dus een bijzondere avond te worden.

Lees minder

Links

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 17.50 € 17.50

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 17,50