Blues & Brews Festival

18 juni, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Dit festival kun je genieten van fijne blues/americana/roots bands en dat allemaal onder het genot van een speciaalbiertje! BLUES & BREWS: EEN DAG VOL BLUESMUZIEK EN SPECIAALBIER! Zaterdag 27 november kunnen bluesliefhebbers en bierfijnproevers hun hart ophalen tijdens het Blues & Brews Festival in...

Lees meer

Dit festival kun je genieten van fijne blues/americana/roots bands en dat allemaal onder het genot van een speciaalbiertje!

BLUES & BREWS: EEN DAG VOL BLUESMUZIEK EN SPECIAALBIER!
Zaterdag 27 november kunnen bluesliefhebbers en bierfijnproevers hun hart ophalen tijdens het Blues & Brews Festival in Poppodium Iduna te Drachten, wat wordt georganiseerd in samenwerking met bierbrouwerij Noarder Dragten. Tijdens dit festival kun je genieten van de muziek van fijne blues, americana en roots bands zowel in de grote als kleine zaal! En dat allemaal onder het genot van een speciaalbiertje; diverse bierbrouwerijen uit alle windstreken van Nederland presenteren diverse soorten zelfbereid gerstenat. Bovendien kun je je bierkennis verrijken tijdens een van de bierworkshops in de kleine zaal, waar je alle ins & outs mbt (speciaal)bier letterlijk en figuurlijk tot je kunt nemen. Uiteraard hoort bij goed bier goed eten! Deze dag zijn verse burgers, en diverse andere hapjes verkrijgbaar.

Eerste bevestiging:
AUSTIN LUCAS
De Amerikaan Austin Lucas speelde al vanaf jonge leeftijd in talloze punkbandjes, maar zoals meerdere punkzangers kwam ook hij weer uit bij de kern; het liedje en de akoestische gitaar. Hij greep terug naar zijn singer-songwriter roots en creëerde een eigen mix tussen punk en roots. Eind 2020 kwam Austin met het nieuwe album ‘Alive In The Hot Zone!’ Het album ontstond in de tumultueuze lente van 2020 tijdens de lockdown. Het niet kunnen optreden en veelal aan huis gekluisterd zijn, de Black Lives Matter demonstraties, het zijn allemaal onderwerpen geweest die Austin Lucas aan het schrijven zetten. Resultaat; een prachtig album vol folk, punk, roots, country en Americana. Een aanrader voor liefhebbers van Chuck Ragan, Otis Gibbs, Scott H Biram en Frank Turner!

In totaal zullen er zo’n 5 acts te bewonderen zijn tijdens het Brews & Blues festival in Iduna.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 18 juni 2022 : vanaf 16:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00 € 13.00

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 15,00