Blues & More Festival

1 oktober, Zalencentrum Concordia in BAFLO

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Na 2 jaar verplaatsen door Corona gaat de tweede editie van het Blues & More Festival zaterdag 1 oktober definitief door. De organisatie van Live Noord heeft een prachtig programma samengesteld met nationale top bands die hun sporen onlangs ook verdienen in het buitenland. Zo treed de band Harlem L...

Lees meer

Na 2 jaar verplaatsen door Corona gaat de tweede editie van het Blues & More Festival zaterdag 1 oktober definitief door. De organisatie van Live Noord heeft een prachtig programma samengesteld met nationale top bands die hun sporen onlangs ook verdienen in het buitenland.

Zo treed de band Harlem Lake op. De winnaar van de European Blues challenge zal het podium betreden in Baflo. Een uitgebalanceerde band met o.a Dave Warmerdam op toetsen, Janne Timmer zang en Sonny Ray op gitaar.

Leif De Leeuw band zal aantreden met dubbele drums. Leif De Leeuw al diverse malen uitgeroepen tot beste gitarist van de Benelux. Sem Jansen op zang en gitaar en ook bij deze band zijn de klanken van een Hammond orgel te bewonderen.

De band Electric Hollers uit Leeuwarden zijn 1 oktober ook weer van de partij. Deze Blues/Stonerrock band bestaande uit gitaarvirtuoos Tim Birkenholz, Inge De Vries op Bas en Max Mollema op drums zijn graag geziene gasten in Baflo.

De zeer talentvolle band Gumbo Kings zal het festival openen met hun New Orleans Groove, Delta Blues en melodieën uit Memphis, inclusief mondharp. Kortom een programma wat staat als een huis. Onze vinyl huis DJ Red Bottle zal in de pauzes heerlijke platen gaan draaien. En aan lekker eten is ook geen gebrek.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 1 oktober 2022 : vanaf 15:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00 € 15.00

Voorverkoop: COOP Verstraete Baflo, Sporthuis Winsum en live-noord.nl.

Waar is het?

Zalencentrum Concordia
Wier 1
9953 PK BAFLO
0595 422584