Blues & Roots

2 april 2022, Cultuurhuis De Klinker in WINSCHOTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Deze editie van het bluesfestival presenteert weer een gevarieerde staalkaart van Blues & Roots. Van gloedvolle soul tot countryblues en alles daartussenin. Van een internationale topact uit Texas tot wereldberoemd in eigen land. Op meerdere podia in de Klinker kunnen Bluesliefhebbers hun hart ophal...

Lees meer

Deze editie van het bluesfestival presenteert weer een gevarieerde staalkaart van Blues & Roots. Van gloedvolle soul tot countryblues en alles daartussenin. Van een internationale topact uit Texas tot wereldberoemd in eigen land. Op meerdere podia in de Klinker kunnen Bluesliefhebbers hun hart ophalen.

Malford Milligan & The Southern Aces
De Texaanse Soul & Blueszanger Malford Milligan is een energieke oldschool soulzanger in de allerbeste traditie van Otis Redding, Al Green en James Carr. Met zijn markante voorkomen had hij het als albino in zijn jeugdjaren niet altijd makkelijk. Ondanks zijn aangeboren blindheid groeide hij uit tot een icoon en gigant in de Austin Texas music scene, waar hij maar liefst acht keer tot beste vocalist bekroond werd bij de Austin Music Awards. Vriendschap en samenwerking met de Nederlandse zanger en producer Jack Hustinx, zorgde ervoor dat Milligan in Nederland terecht kwam.

Muzikaal gezien gaat Malford Milligan terug naar zijn roots. Een samensmelting van traditionele soul en r&b met een vleugje southern gospel en enkele andere invloeden uit de zuidelijke gebieden van de Verenigde Staten. Kortweg soulful americana in de puurste vorm. Zijn huidige band Malford Milligan & The Southern Aces bestaan met Roel Spanjers, Fokke de Jong, Jack Hustinx, Roelof Klein en Eric van Dijsseldonk onder meer uit (oud)-leden van Normaal, JW Roy & The Shiner Twins.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 2 april 2022 : 20:15 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : € 23.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Cultuurhuis De Klinker
Mr. D.U. Stikkerlaan 251
9675 DG WINSCHOTEN
0597 700270
www.indeklinker.nl
info@indeklinker.nl

€ 23,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader