Bluesnight Sneekweek: AJ Plug

8 augustus in Het Bolwerk in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

“AJ Plug is de beste blueszangeres van Nederland (…) Een natuurtalent (…) Een geboren bluesbeest”. Was getekend Johan Derksen. De invloedrijke ambassadeur van de blues steekt zijn bewondering voor AJ Plug niet onder stoelen of banken.

De carrière van de uit Katwijk afkomstige zangeres verkeert sinds de release van haar tweede album ‘Chew Chew Chew’ (oktober 2016) in een sneltreinvaart. De cd van de stoere blondine oogst louter jubelende recensies. Zo schreef Music Maker: “Ze heeft alle twaalf songs op het album zelf geschreven en die zijn allemaal van topklasse.

Alleen al omdat ze diverse stijlen in het bluesgenre beheerst. Dan weer rockt het, dan hoor je weer een tranentrekkende ballad. Gewoon een topplaat!” (5 sterren). Met haar krachtige, gekwelde en altijd van blues doordrenkte vocalen deed AJ Plug voor het eerst van zich spreken in 2014 met de cd ‘Let Go or Be Dragged’.

Positieve reacties en een vermelding op de cover van het Amerikaanse bluesmagazine ‘Blues-E-News’, in het goede gezelschap van o.a. Beth Hart, Susan Tedeschi en Shemekia Copeland, waren haar deel. Naar aanleiding van haar nieuwe album ‘Chew Chew Chew’ werd AJ Plug recent door de Dutch Blues Foundation gekozen tot ‘Dutch Blues Vocaliste 2016’.

Data en tijden

di 8 augustus 2017 : 21:00

Prijzen

Volwassen : Gratis
Kinderen : Gratis
65 plus : Gratis
CJP : Gratis

Waar is het?

Het Bolwerk
Kerkgracht 8
8601 EC SNEEK
0515 431400

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen