Boartersdei

16 juli, It Damshûs in NIJ BEETS

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Eén keer per jaar wordt het terrein van openluchtmuseum ’t Damshûs in Nij Beets omgetoverd tot een waar speelparadijs voor basisschoolkinderen. Oftewel genieten van de buitenlucht en het water, met lekker tobbe dansen in het water of buik glijden voor de Daredevils. Of als je liever op het droge bli...

Lees meer

Eén keer per jaar wordt het terrein van openluchtmuseum ’t Damshûs in Nij Beets omgetoverd tot een waar speelparadijs voor basisschoolkinderen. Oftewel genieten van de buitenlucht en het water, met lekker tobbe dansen in het water of buik glijden voor de Daredevils. Of als je liever op het droge blijft kun je genieten van één van de leuke workshops, zoals kleien, timmeren, knutselen, of één van de vele andere.

Maar je kunt ook een hennatattoo laten zetten of je laten schminken. Wat dacht je ervan om met doeken en bamboe je eigen tent te maken en als je het af hebt kun je je eigen broodje bakken boven het kampvuur. En als dan de maag gevuld is kan je mooi aan de slag want er gaat een vlot gebouwd worden net als heel lang geleden met boomstammen en touwen, heel stoer! En dan kan je als het vlot klaar is misschien ook nog een eindje gaan varen, dat wordt heel spannend.

Voor de jongeren worden lopen de twee kabouters Mops en Totem over het terrein die vertellen over hun verrassende ervaringen. Tussendoor wordt voor een vrolijke noot gezorgd.

Aan eten, drinken en snoepen is ook gedacht. Er zijn poffertjes, limonade en ander lekkers. Volwassenen kunnen, onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers, genieten van hun kinderen in een ouderwetse zweefmolen. Alles bij elkaar is Boartersdei voor kinderen (en hun (groot-)ouders) misschien wel de leukste dag van de zomer. Het is in ieder geval een dag waarbij je je helemaal kunt uitleven tot je geen puf meer hebt. Dus: neem je (groot-) ouders mee en kom naar Boartersdei. Want als jij er ook bij bent, is Boartersdei pas op zijn aller-aller-leukst!


Lees minder

Links

Data en tijden

za 16 juli 2022 : 13:30 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : € 4.50
Kinderen : Gratis (t/m 1 jaar)
Kinderen : € 3.00 (2 t/m 12 jaar )

Waar is het?

It Damshûs
Domela Nieuwenhuisweg 59B
9245 VC NIJ BEETS
0512 461599
www.damshus.nl
info@damshus.nl

€ 4,50