Boaz

9 september, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Boaz Roelevink alias Boaz, het twintigjarige country-, blues- en soultalent uit Harlingen, heeft met ‘Keep It Simple’ een geweldige debuutplaat opgenomen. Op 9 september verschijnt het album eindelijk en deze dag speelt de finalist van het SBS6-programma We Want More de liedjes live met zijn band ti...

Lees meer

Boaz Roelevink alias Boaz, het twintigjarige country-, blues- en soultalent uit Harlingen, heeft met ‘Keep It Simple’ een geweldige debuutplaat opgenomen. Op 9 september verschijnt het album eindelijk en deze dag speelt de finalist van het SBS6-programma We Want More de liedjes live met zijn band tijdens een feestelijke presentatie in Neushoorn.

Boaz Roelevink is op 20 januari 2002 geboren in het Friese stadje Franeker. Toen hij anderhalf jaar was verhuisde hij met zijn familie naar Kaapstad in Zuid-Afrika. Er werd in het gezin veel muziek gedraaid en al snel ontdekte hij zijn liefde voor country, blues en soul. Tussen de wijngaarden rondom het huis stond de jonge Boaz vaak met zijn vader te zingen. Op 13-jarige leeftijd en inmiddels met zijn familie teruggekeerd naar Nederland, pakte hij het gitaarspelen op om zichzelf te kunnen begeleiden.

Nadat Boaz in 2020 de finale bereikte in de SBS6 talentenshow We Want More, werd hem duidelijk dat hij zijn leven wilde wijden aan muziek. Hij begon zijn eigen liedjes te schrijven en in samenwerking met meer ervaren muzikanten, als Maurice van Hoek en Mercy John, ontwikkelde hij zijn vaardigheden als songwriter. Met als veelbelovend resultaat het album ‘Keep It Simple’: elf gloedvolle gitaarliedjes met een oorsprong in Amerikaanse rootsmuziek, waarin hij tekstueel zijn levenslessen en ervaringen heeft verwerkt. Dingen die hij mee heeft gemaakt en koestert: over zijn familie, zijn eerste liefde, zijn eerste gebroken hart en ander leed. Maar altijd vanuit een het-glas-is-halfvol-benadering, een positieve levensinstelling die hij deze avond ongetwijfeld met veel energie en overgave zal etaleren wanneer hij het werk live presenteert met full band.

Zaal: AA-Security Arena | Type: Staconcert | Garderobe gratis

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 9 september 2022 : vanaf 20:45

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 12.00 € 12.00
CJP : € 9.00 € 9.00

Toelichting: CJP korting alleen voor pashouders.

Voorverkoop: https://neushoorn.stager.nl/web/tickets/111161678.

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

€ 12,00