Bobby Bruce - The music of Neil Diamond

14 oktober, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Bobby Bruce als Neil Diamond Canadese topzanger Bobby Bruce kruipt zo enthousiast en geraffineerd in de huid van popicoon Neil Diamond, dat de rocker er zelf verlegen van zou worden. Bobby Bruce, alias Nearly Neil legt de lat hoog in zijn authentieke ode aan het Diamond songbook. Natuurlijk hoor je...

Lees meer

Bobby Bruce als Neil Diamond

Canadese topzanger Bobby Bruce kruipt zo enthousiast en geraffineerd in de huid van popicoon Neil Diamond, dat de rocker er zelf verlegen van zou worden. Bobby Bruce, alias Nearly Neil legt de lat hoog in zijn authentieke ode aan het Diamond songbook. Natuurlijk hoor je gouden songs als Sweet Caroline, Skybird, I’m a Believer en Beautiful Noise. In deze huiveringwekkend mooie Neil-interpretatie met de perfecte stem, outfit en performance neemt Bobby je mee naar de hoogtijdagen van de rocklegende.

Bobby Bruce
Bobby Bruce maakte in 1994 in Las Vegas een vliegende start met de show Legends in concert. Sinds 1997 trekt hij samen met zijn Solitary band met een ode aan zijn idool Neil langs wereldwijde podia. Hij speelde al voor een uitzinnig 20.000-koppig publiek, gaf privéconcerten voor koningshuizen en stond op grote popfestivals. Bobby Bruce is met zijn onnavolgbare talent zelf uitgegroeid tot icoon, die nog steeds de muzikale schatten van een legende levend houdt.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 14 oktober 2022 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 27.50

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl

€ 27,50