Boeken- platen- en cd markt

5 november t/m 7 november, De Weideblik in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Wat corona met al haar varianten nog met ons van plan is weten we niet. Regelmatig komt de regering met nieuwe maatregelen. Mocht corona in november toch nog heersen, dan zullen wij weer alle maatregelen treffen die van ons gevraagd worden. Veiligheid voor allen gaat voor alles! Maar corona of niet...

Lees meer

Wat corona met al haar varianten nog met ons van plan is weten we niet. Regelmatig komt de regering met nieuwe maatregelen. Mocht corona in november toch nog heersen, dan zullen wij weer alle maatregelen treffen die van ons gevraagd worden. Veiligheid voor allen gaat voor alles!

Maar corona of niet, het is altijd gewenst voor aanvang van de markt onze site te raadplegen: www.wijkverenigingdeweide.nl of www.facebook.com/wijkver.deweide

Op de 17e Boeken- platen- en cdmarkt van Wijkvereniging de Weide vindt u duizenden boeken en tijdschriften, vele honderden lp's, singles en cd's overzichtelijk uitgestald. Er is tevens een grote voorraad dvd's en videobanden aanwezig. Ook vindt u gebruikte maar onbeschadigde cd en dvd doosjes. Alle materialen zijn vooraf gecontroleerd. Boeken die uit de band liggen zult u niet aantreffen.

Lp buitenhoezen zijn hersteld en binnenhoezen zijn vervangen indien nodig. Er zijn ook meerdere opbergmogelijkheden voor de platen en cd's in de vorm van rekjes, koffers en bakjes.

De markt is overdekt en de toegang is gratis. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 5 november 2021 : 17:00 - 20:00
za 6 november 2021 : 10:00 - 16:00
zo 7 november 2021 : 13:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

De Weideblik
De Ploeger 10
7908 LL HOOGEVEEN

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader