Boeken- platen- en cdmarkt

17 juni t/m 19 juni, De Weideblik in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Corona speelt een steeds geringere rol in ons dagelijks leven. Toch zullen we op onze hoede moeten blijven. Dit betekent dat ook op onze 18e boekenmarkt alle dan geldende maatregelen in acht zullen worden genomen. Raadpleeg voor aanvang van de markt: www.wijkverenigingdeweide.nl of www.facebook.com/...

Lees meer

Corona speelt een steeds geringere rol in ons dagelijks leven. Toch zullen we op onze hoede moeten blijven. Dit betekent dat ook op onze 18e boekenmarkt alle dan geldende maatregelen in acht zullen worden genomen. Raadpleeg voor aanvang van de markt: www.wijkverenigingdeweide.nl of www.facebook.com/wijkver.deweide

Op de 18e Boeken- platen- en cdmarkt van Wijkvereniging de Weide vindt u duizenden boeken en tijdschriften, honderden lp's, singles en cd's overzichtelijk uitgestald. Er is tevens een grote voorraad dvd's aanwezig.

Ook vindt u gebruikte maar onbeschadigde cd en dvd doosjes. Alle materialen zijn vooraf gecontroleerd. "Losbandige" boeken zult u niet aantreffen. Lp buitenhoezen zijn hersteld en de binnenhoezen zijn indien nodig vervangen.

Opbergmogelijkheden voor lp's en cd's zoals bakjes, rekjes en koffers zijn er ook. In de corona tijd hebben veel mensen hun zolder opgeruimd We hebben meer materialen dan ooit.
De markt is overdekt en er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 17 juni 2022 : 17:00 - 20:00
za 18 juni 2022 : 10:00 - 16:00
zo 19 juni 2022 : 13:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

De Weideblik
De Ploeger 10
7908 LL HOOGEVEEN

gratis