Boekenbeurs

3 juni t/m 6 juni, Boekengroothandel Steven Sterk in GORREDIJK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op 3, 4, 5 en 6 juni opent ramsjgroothandel Tialda voor de viertiende (!) keer de deuren van zijn magazijn voor het publiek aan de Hellingbaas 1 te Gorredijk. De beurs is uitgegroeid tot een ‘event’ waarvoor duizenden mensen uit het hele land naar Friesland komen. Vorig jaar kon de beurs in oktobe...

Lees meer

Op 3, 4, 5 en 6 juni opent ramsjgroothandel Tialda voor de viertiende (!) keer de deuren van zijn magazijn voor het publiek aan de Hellingbaas 1 te Gorredijk.

De beurs is uitgegroeid tot een ‘event’ waarvoor duizenden mensen uit het hele land naar Friesland komen. Vorig jaar kon de beurs in oktober gelukkig doorgaan tot groot plezier van de vaste bezoekers. Buiten staat een foodtruck waar bezoekers een hapje en drankje kunnen halen.

AVONDVIERDAAGSE

De voorraad ramsj (afgeprijsde nieuwe boeken) bestaat uit ruim 3 miljoen boeken. Alle titels zijn scherp geprijsd, met kortingen tot wel 80 procent op de nieuwprijs! De toegang is gratis en elke koper krijgt een extra boek cadeau. Op alle vier dagen zijn de openingstijden van 12.00 tot 17.00 uur. Ook dit jaar mogen de klanten door de oneindige paden lopen die anders verboden gebied zijn. Over een lengte van anderhalve kilometer liggen ruim 6.500 titels te koop. Verdwalen is niet mogelijk, maar afscheid nemen van deze boekenwereld is voor veel mensen lastig. Een ieder die de ruim 6.500 titels een paar keer langs loopt, kan de avondvierdaagse overslaan.

Steven Sterk is al jaren de grootste ramsjhandelaar van Nederland en Vlaanderen. Hij begon in 1989 met een tijdelijk winkeltje in Sneek en later dat jaar met een boekwinkel en groothandel in Utrecht. In 2007 verhuisde de groothandel naar Gorredijk. Steven Sterk levert boeken aan warenhuizen, musea, de meeste boekhandels in Nederland en Vlaanderen, bol.com, Bookspot en andere internetverkopers.

HET PAPIEREN BOEK LEEFT !

In het markante pand van Tialda | Steven Sterk is ook uitgeverij Bornmeer | Noordboek | HL Books en Sterck & De Vreese gevestigd. De uitgeverijen etaleren hun fonds tijdens de open dagen.

Bornmeer | Noordboek | HL Books hebben zich ontwikkeld tot de grootste uitgeverij van de drie noordelijke provincies. De uitgeverij richt zich voornamelijk op kwalitatieve non-fictie op het gebied van natuur, geschiedenis, filosofie, kunst en cultuur. Daarnaast is Bornmeer uitgever van de nijntje-boekjes in verschillende streektalen, waarvan inmiddels ruim 600.000 exemplaren zijn verkocht.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 3 juni 2022 : 12:00 - 17:00
za 4 juni 2022 : 12:00 - 17:00
zo 5 juni 2022 : 12:00 - 17:00
ma 6 juni 2022 : 12:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Boekengroothandel Steven Sterk
Hellingbaas 1
8401 JH GORREDIJK
0513 462447
www.ramsj.nl
info@ramsj.nl

gratis