Boekenmarkt

9 oktober t/m 10 oktober, Kerk in TERMUNTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Expositie schilderijen van Frans Brommer en boekenmarkt in het kerkje van Termunten 9 en 10 oktober 11.00 - 17.00 uur Expositie schilderijen van Frans Brommer en Boekenmarkt in Kerkje Termunten . Er is een paar jaar geen evenement, zomermarkt en concert in de kerk van Termunten geweest eerst wegen...

Lees meer

Expositie schilderijen van Frans Brommer en boekenmarkt in het kerkje van Termunten 9 en 10 oktober 11.00 - 17.00 uur

Expositie schilderijen van Frans Brommer en Boekenmarkt in Kerkje Termunten .
Er is een paar jaar geen evenement, zomermarkt en concert in de kerk van Termunten geweest eerst wegens een grote restauratie en vervolgens kwam de Corona.
Om dit jaar toch een voorzichtig begin te maken met evenementen organiseren we op 9 en 10 oktober een boekenmarkt en expositie van schilderijen.
De schilder Frans Brommer (1956) is autodidact. Hij schilderde en tekende vanaf zijn jongste jeugd, en dit virus heeft hem niet meer losgelaten. Eigenlijk wilde hij op zijn achttiende kunstschilder worden. Maar hij koos zoals zo velen voor een stabiel inkomen (in de verfbranche). Al op jonge leeftijd werd zijn talent herkend. Hij werd gevraagd als reclame- en decoratieschilder. Daarmee werd een eerste stap gemaakt naar zijn huidige stijl: de foto gladde olieverftechniek. Ook begeleide Frans vele kunstenaarsgroepen, maar pas in 2000 maakte hij de werkelijke overstap naar beroepskunstenaar. Hij vindt zijn inspiratie in de oude doorleefde gebruiksvoorwerpen, die hij weer gebruikt in zijn stillevens. Eenvoud in compositie, sfeer en harmonie zijn de kernwoorden. Door detail- en stofuitdrukking streeft hij een zo groot mogelijk realisme na. Frans schildert dan ook naar waarneming in zijn eigen atelier.
Deelname en entree is gratis.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 9 oktober 2021 : 11:00 - 17:00
zo 10 oktober 2021 : 11:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Kerk
Petrus Muntinghepad 11
9947 PK TERMUNTEN
www.kerktermunten.nl

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader