Boekenmarkt

18 juni, MFA Mejander in OLDEBERKOOP

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Boekenmarkt; gesorteerd, diverse categorieën. Boekenmarkt kv Lintjo. Zaterdag 18 juni organiseert korfbalvereniging Lintjo voor de 19e keer een boekenmarkt. De opbrengst zal gereserveerd worden voor het onderhoud aan en de afschrijving van het kunstgrasveld. De 17 eerdere edities hebben een red...

Lees meer

Boekenmarkt; gesorteerd, diverse categorieën.

Boekenmarkt kv Lintjo.

Zaterdag 18 juni organiseert korfbalvereniging Lintjo voor de 19e keer een boekenmarkt. De opbrengst zal gereserveerd worden voor het onderhoud aan en de afschrijving van het kunstgrasveld.

De 17 eerdere edities hebben een redelijk constant aantal bezoekers en resultaat opgeleverd. Via diverse kanalen is de Berkoper organisatie erin geslaagd opnieuw veel boeken in te zamelen. Geschat wordt dat er zaterdag de 18e rond de zevenduizend exemplaren, zoveel als mogelijk gesorteerd, te koop worden aangeboden. Het assortiment is compleet nieuw ten opzichte van de aangeboden waar van vorige jaren daar Lintjo ieder jaar afstand doet van het restant van de vorige boekenmarkt. Dit is voor de trouwe bezoeker beslist een voordeel.

De ervaring heeft geleerd dat vele verzamelaars na een bezoek aan Oldeberkoop hun verzameling weten te complementeren. De organisatie verwacht dan ook dat al voor de klok van 10 vele liefhebbers in de rij zullen staan. Het is zeker dat er voor iedere smaak wel iets te koop is in de kantine op sportpark Lunia. Daarnaast verwacht Lintjo dat veel mensen de mogelijkheid zullen benutten om voor een paar Euro boeken in te slaan voor de komende vakantieperiode. Om 12.30 uur als de boekenmarkt is afgelopen verwacht de organisatie dan ook weer een enige duizenden exemplaren te hebben verkocht.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 18 juni 2022 : 10:00 - 12:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

MFA Mejander
Willinge Prinsstraat 24
8421 PE OLDEBERKOOP