Boer Boris is de baas

4 september, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De bekende tekeningen van Philip Hopman en fantasievolle teksten van Ted van Lieshout komen nu in het theater tot leven. Boer Boris is de baas. Boer Boris beleeft in zijn talloze boeken al tien jaar lang avonturen op en rond zijn boerderij. De bekende tekeningen van Philip Hopman en fantasievolle ...

Lees meer

De bekende tekeningen van Philip Hopman en fantasievolle teksten van Ted van Lieshout komen nu in het theater tot leven.

Boer Boris is de baas.

Boer Boris beleeft in zijn talloze boeken al tien jaar lang avonturen op en rond zijn boerderij. De bekende tekeningen van Philip Hopman en fantasievolle teksten van Ted van Lieshout komen nu in het theater tot leven.

Speciaal voor de tiende verjaardag van de populaire prentenboekenreeks, ontvouwt zich op het podium een driedimensionaal theater. Vanuit een enorme doos, verschijnen Boer Boris, zijn machines, de boerderijdieren en vogelverschrikkers. Gedurende de dag maakt Boer Boris iets nieuws mee. Zo krijgt hij een cadeau. Hij helpt met zijn rode tractor. Maar hij houdt ook de technici op het toneel in de gaten, want zij maken steeds maar ruzie. Als de technici zich dan ook nog gaan bemoeien met de inhoud van het verhaal, moet Boer Boris ingrijpen. Wie is hier nu de baas?!

Een voorstelling van 50 minuten over het ontdekken van jezelf, de wereld om je heen, je identiteit en over oorzaak en gevolg.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 4 september 2022 : 14:30 - 15:20

Prijzen

Volwassenen : € 12.50

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl

€ 12,50