Boerenmarkt

14 juli t/m 25 augustus, Centrum in WOUDSEND

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Tijdens de zomervakantie wordt elke donderdag in het centrum van Woudsend een de bekende Boerenmarkt georganiseerd. Op maar liefst zeven achtereenvolgende donderdagen kunt u uw boodschappen doen op de Boerenmarkt in Woudsend. De eerste markt is op donderdag 14 juli 2022. De markt vindt plaats op ...

Lees meer

Tijdens de zomervakantie wordt elke donderdag in het centrum van Woudsend een de bekende Boerenmarkt georganiseerd.

Op maar liefst zeven achtereenvolgende donderdagen kunt u uw boodschappen doen op de Boerenmarkt in Woudsend. De eerste markt is op donderdag 14 juli 2022. De markt vindt plaats op de Waechswâl in het centrum van het dorp, van 11.00 tot 17.00 uur. De laatste markt is op 25 augustus.

Verse streekproducten, gevarieerd aanbod
Kom deze zomer naar de Boerenmarkt in Woudsend voor o.a. groenten, fruit, jam, honing, melk, boerenkaas, schapenkaas, geitenkaas, boerenijs, speciale broden, diverse soorten vlees, worst, saté, zalm, paling, thee, koffie, bio sappen, biologische graanproducten, olijfolie, etc.

Verrassend assortiment non-food
Naast verse streekproducten kunt u op de markt ook terecht voor andere verrassende artikelen, zoals houten serveerplanken, natuurgeuren, verzorgingsproducten, huishoudtextiel, vachten, kussens, schoonmaakproducten en cadeau-artikelen. Het aanbod kan per donderdag verschillen.

Ontdek het historisch centrum van Woudsend met de 11 Stegentocht
Combineer een bezoek aan de Boerenmarkt met een korte wandeling door het watersportdorp en ontdek de smalle straatjes, de vele eetgelegenheden, leuke winkeltjes, de molens en de kerken of maak een rondvaart. Een aanrader is de 11 Stegentocht, een wandeltocht van 2,5 kilometer door het oudste deel van het dorp; ontdek de smalste steegjes. Een folder is op de markt en in het dorp verkrijgbaar. De 11 Stegentocht is een leuke activiteit voor alle leeftijden. Naast de uitgebreide folder is het mogelijk om tijdens de tocht informatie en filmpjes te bekijken op uw mobiele telefoon door middel van QR codes.

Gratis aanleggen
Overdag kan er gratis worden aangelegd in de nieuwe passantenhaven; de Boerenmarkt en het centrum zijn hierdoor voor watersporters op loopafstand zeer goed te bereiken.

De heerlijkste en leukste streekproducten koopt u op donderdag op de Boerenmarkt in Woudsend.

Boerenmarkt Woudsend (Friesland) 7x op donderdag
Themamarkt met streekproducten in het teken van de natuur en het leven op het platteland

Locatie: Centrum Woudsend, bij passantenhaven en gezellige terrasjes
Juli 2022 : 14 + 21 + 28
Aug 2022: 4 + 11 + 18 + 25

Lees minder

Links

Data en tijden

do 11 augustus 2022 : 11:00 - 17:00
do 18 augustus 2022 : 11:00 - 17:00
do 25 augustus 2022 : 11:00 - 17:00

Toelichting: extra markt op za 10 sept tijdens Open Monumentendag

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Centrum

8551 PZ WOUDSEND