Bolswarder Duwtje: tekenen

29 november, Huis van Compassie in BOLSWARD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het Bolswarder Duwtje: Laten we wat meer naar elkaar omkijken! Vind jij dat we wel wat meer naar elkaar kunnen omkijken? En heb je zin in een gezellig moment? Doe dan mee aan het Bolswarder Duwtje! Een project om mensen in en om Bolsward met elkaar in contact te brengen. Kom langs tijdens een van...

Lees meer

Het Bolswarder Duwtje: Laten we wat meer naar elkaar omkijken!

Vind jij dat we wel wat meer naar elkaar kunnen omkijken? En heb je zin in een gezellig moment? Doe dan mee aan het Bolswarder Duwtje! Een project om mensen in en om Bolsward met elkaar in contact te brengen.

Kom langs tijdens een van de vier middagen/avonden en vind iemand die jouw hulp kan gebruiken of iemand die jou kan helpen. Niet structureel, maar gewoon een keertje! Tussen de gesprekken door is er muziek, theater, een workshop en natuurlijk koffie en thee met wat lekkers.

Dinsdag 29 november 14.00 uur – Huis van Compassie (Grote Dijlakker 11) Deze middag bent u welkom voor een workshop van kunstenares Ellen van Putten. We geven Bolswarders de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te leren kennen. We gaan tekenen met diverse materialen en natuurlijk gaan we ook in gesprek over wie welk duwtje kan geven of wil ontvangen. Graag aanmelden via de website www.bolswarderduwtje.nl i.v.m. een maximaal aantal plekken.

Zaterdag 17 december 18.00 – Patershuis (Grote Dijlakker 40) Soep op Zaterdag! Schuif aan bij de soepmaaltijd, leer uw tafelgenoten kennen en luister naar de prachtige kerstklanken die verzorgd worden door Vocaal Ensemble Intermezzo. Wellicht ontstaan er een paar mooie kerstmatches! Aanmelden via: www.bolswarderduwtje.nl

Lees minder

Links

Data en tijden

di 29 november 2022 : 14:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Huis van Compassie
Grote dijlakker 11
8701 KV BOLSWARD
www.bolswarderduwtje.nl
info@jacobienvanvugt.nl

gratis