Bongloard + TAPE TOY

17 februari 2023, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Met Bongloard zijn felle attitude en TAPE TOY haar bubble grunge zal het een energieke ragsessie worden! Zet je schrap voor een avond met twee keiharde bands. Met Bongloard zijn felle attitude en TAPE TOY haar bubble grunge zal het een energieke ragsessie worden! Soms ben je helemaal ten einde raa...

Lees meer

Met Bongloard zijn felle attitude en TAPE TOY haar bubble grunge zal het een energieke ragsessie worden!

Zet je schrap voor een avond met twee keiharde bands. Met Bongloard zijn felle attitude en TAPE TOY haar bubble grunge zal het een energieke ragsessie worden!

Soms ben je helemaal ten einde raad. Dan is de enige oplossing om een nucleaire explosie boven je hoofd te simuleren als uitdrukking van die complete wanhoop. Bongloard is daar een verlengstuk van in de vorm van een band. Het trio vuurt met dezelfde geestdrift messcherpe noise punk/garagerock-projectielen af. Een kneiterharde show staat garant.
TAPE TOY pretendeert niet; de band is gewoon zichzelf. Het viertal maakt frisse, lichtvoetige muziek wat tussen sprankelende pop en gekke rock beweegt. Geïnspireerd door muziek uit de jaren ’90 welteverstaan. Het nam de bovenzaal van Simplon in mei 2022 al over met een energieke show, nu is het tijd om daar nog een flinke schep bovenop te doen.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 17 februari 2023 : 20:00 - 23:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 13.50 € 13.50

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 13,50