Born To Run 45th anniversary

22 oktober, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

The Bruceband is Europe's no.1 Springsteen Tributeband en heeft een zeer sterke live-reputatie opgebouwd dankzij hun talloze optredens! THE BRUCEBAND – BORN TO RUN ANNIVERSARY Born to Run betekende voor Bruce Springsteen de doorbraak in zijn carrière. In 2020 is dit legendarische album 45 jaar oud ...

Lees meer

The Bruceband is Europe's no.1 Springsteen Tributeband en heeft een zeer sterke live-reputatie opgebouwd dankzij hun talloze optredens!

THE BRUCEBAND – BORN TO RUN ANNIVERSARY
Born to Run betekende voor Bruce Springsteen de doorbraak in zijn carrière. In 2020 is dit legendarische album 45 jaar oud en om dat te vieren, speelt tributeband The Bruceband het album integraal tijdens hun aankomende tour.
In juli 1975 zag het album van Bruce Springsteen “BORN TO RUN” het licht. Het album werd groots ontvangen. Met klassiekers als Born To Run, Thunder Road en Jungleland staat het album vol met songs die de mens raakt. Over hoop en frustraties, over liefde en verdriet, over dromen en twijfels.

The Bruceband is inmiddels een gevestigde naam. Deze Europe’s no.1 Springsteen Tributeband heeft door de jaren heen talloze podia aangedaan en daarmee een zeer sterke live-reputatie opgebouwd.
In 2020 pakt The Bruceband de handschoen op om een integrale uitvoering van Born To Run te brengen. The Bruceband heeft reeds eerder integrale uitvoeringen van albums van Springsteen vertolkt zoals “Born In The USA”, “Darkness on the Edge of Town” en een band interpretatie van het solo-album “Nebraska”. Uiteraard komt ook het overige repertoire van Springsteen ruim aan bod. Het worden zeker weer mooie shows met een lach, traan, dans, kippenvel en adembenemende luistermomenten.
The Bruceband is met recht “as close as it gets”.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 22 oktober 2021 : vanaf 19:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 20.00 € 18.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 20,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader