Boskpoadium: Dichtersavond

7 juli, Obe, Podium voor Friese cultuur in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Verschillende dichters gaan voordragen op het Boskpoadium in Obe. Verschillende dichters gaan voordragen op het Boskpoadium in Obe zoals Dichter fan Fryslân Sigrid Kingma en dichters Edwin de Groot en Christa Niklewicz van het Rixt dichterskollektyf. Ook Afrida Adema en Marco Merijn Klute van Dicht...

Lees meer

Verschillende dichters gaan voordragen op het Boskpoadium in Obe.

Verschillende dichters gaan voordragen op het Boskpoadium in Obe zoals Dichter fan Fryslân Sigrid Kingma en dichters Edwin de Groot en Christa Niklewicz van het Rixt dichterskollektyf. Ook Afrida Adema en Marco Merijn Klute van DichterBij Leeuwarden geven een dichtersvoordracht.

De dichtkunst wordt afgewisseld en verrijkt met muziek van Marimba- en fibrafoonspeler Gerben Jongsma. Hij gaat zowel bestaande muziekstukken als eigen komposities laten horen. Bosklab Van het Bosklab is schrijver, dichter en muzikant Jetze de Vries aanwezig. “Mijn idee voor BoskLab is een bijdrage leveren, om de rijkdom van het leven van bomen en de communicatie en verbinding tussen bomen op poëtische wijze te verwoorden. Daarbij dat elke boom waardig is voor de gemeenschap en alleen sterk kan zijn door de bomen die hem omringen. Tenslotte probeer ik onder de huid van bomen te kruipen.”

Voor het volledige programma zie de website van Tresoar.

Kom gezellig langs! Opgeven is niet nodig.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 7 juli 2022 : 19:30 - 21:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Obe, Podium voor Friese cultuur
Heer Ivostraatje 1
8911 DP LEEUWARDEN
058-7890782
www.tresoar.nl
Info@tresoar.nl