Bouko Tiggelaar

22 mei, Magnuskerk in BELLINGWOLDE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Orgel. Orgelconcert op het mooie Snitger-Freijtag orgel van de Magnuskerk in de Bellingwolde. Bouko Tiggelaar heeft als organist het orgel al vele malen koren begeleid. In die rol heeft hij ook al veel orgelsolo’s op zijn naam staan in Bellingwolde. We waren daar zo van onder de indruk, dat we hem ...

Lees meer

Orgel.

Orgelconcert op het mooie Snitger-Freijtag orgel van de Magnuskerk in de Bellingwolde. Bouko Tiggelaar heeft als organist het orgel al vele malen koren begeleid. In die rol heeft hij ook al veel orgelsolo’s op zijn naam staan in Bellingwolde. We waren daar zo van onder de indruk, dat we hem uitgenodigd hebben om een orgelconcert te geven. Bouko Tiggelaar is een bevlogen musicus, want naast organist ook dirigent van zeer bekende koren als het Chr. Mannenkoor Albatros uit Nieuwe Pekala en van kamerkoor Bel Canto uit Winschoten. Daarnaast is hij ook nog organist van het St. Vituskoor uit Winschoten. Alle koren zijn met enige regelmaat bij ons in de Magnuskerk te beluisteren.

Het belooft weer een mooi programma te worden. Voor de pauze is de keuze gevallen op werken van Johann Speth, Georg Böhm, Dietrich Buxtehude en Johann Sebastian Bach. Van Bach komen o.a. delen uit de ‘Acht kleine Praeludien und Fugen’ aan bod. Na de pauze staan werken van Felix Mendelssohn, Gustav Merkel en Charles Tournemire op het programma.

We zijn ervan overtuigd, dat het weer een prachtig muzikaal feest wordt en we willen het concert dan ook van harte bij aanbevelen! In de pauze wordt er, zoals gewoonlijk koffie en thee geserveerd.

Lees minder

Data en tijden

zo 22 mei 2022 : 16:00

Prijzen

Volwassenen : € 7.00

Waar is het?

Magnuskerk
Hoofdweg 227
9695 AG BELLINGWOLDE
0597 531391

€ 7,00