Bourgondisch Beetsterzwaag

17 september t/m 18 september, Lycklamapark in BEETSTERZWAAG

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Na twee jaar afwezigheid wegens Covid staat de spetterende lustrum editie van het lekkerste festival van Noord-Nederland voor de deur. Op zaterdag 17 en zondag 18 september zal het Lycklamapark in Beetsterzwaag weer omgetoverd zijn voor alweer de vijfde editie van culinair- en cultureel festival Bou...

Lees meer

Na twee jaar afwezigheid wegens Covid staat de spetterende lustrum editie van het lekkerste festival van Noord-Nederland voor de deur. Op zaterdag 17 en zondag 18 september zal het Lycklamapark in Beetsterzwaag weer omgetoverd zijn voor alweer de vijfde editie van culinair- en cultureel festival Bourgondisch Beetsterzwaag.

[H]eerlijk eten van regionale smaakmakers en foodtrucks uit het hele land om van te smullen. Mooie wijnen, bijzondere bieren en vitaminerijke smoothies om je dorst te lessen. Muziek van jong talent en van bekende namen om je oren te doen flapperen. En theatrale acts en het kinderveld om je te vermaken. Nodig je vrienden en familie uit en kom samen genieten in ons sfeervolle Lycklamapark!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 17 september 2022 : 15:00 - 0:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Lycklamapark
Hoofdstraat 80
9244 CP BEETSTERZWAAG

gratis