Bram Bakker - De Balansfabriek

19 april 2023, Theater De Koornbeurs in FRANEKER

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Theatercollege door deze psychiater. Psychiater Bram Bakker biedt in ‘De Balansfabriek’ een ander perspectief op gezondheidszorg. Zorg is steeds meer verworden tot een duur en niet zelden schaars product. We menen daar recht op te hebben, maar in hoeverre zijn we bereid de verantwoordelijkheid te n...

Lees meer

Theatercollege door deze psychiater.

Psychiater Bram Bakker biedt in ‘De Balansfabriek’ een ander perspectief op gezondheidszorg. Zorg is steeds meer verworden tot een duur en niet zelden schaars product. We menen daar recht op te hebben, maar in hoeverre zijn we bereid de verantwoordelijkheid te nemen voor onze eigen rol in de Balansfabriek?
Als het over ons lichaam gaat, gebruiken we graag de metafoor van de machine: het lichaam is opgebouwd uit afzonderlijke onderdelen, die het laten functioneren zolang ze goed op elkaar zijn afgestemd en niet defect zijn.

Waar we weinig bij stilstaan is dat een machine zich ook nog in een omgeving bevindt: de fabriek. Daarin staan meerdere machines, die afzonderlijk moeten werken, maar die ook in een verband staan met elkaar. Regelmatig schoonmaken, onderhoudsbeurten en versleten onderdelen vervangen is een must. Ons lichaam is een machine, die geen betekenis heeft zonder de machines in de omgeving en het gebouw waarin ze zich bevinden.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 19 april 2023 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 22.50

Waar is het?

Theater De Koornbeurs
Noord 2
8801 KP FRANEKER
0517 395363
www.theaterdekooornbeurs.nl
post@theaterdekoornebeurs.nl

€ 22,50