Bram van Sambeek

19 september, Jacobuskerk in ROLDE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Meesterfagottist Bram van Sambeek opent concertseizoen in de Rolder Kerk Het nieuwe concertseizoen van de Stichting Rolder Concerten wordt op zondagmiddag 19 september geopend door drie Nederlandse giganten waarvan twee zijn onderscheiden met de Nederlandse Muziekprijs. Het zijn de meesterfagottist...

Lees meer

Meesterfagottist Bram van Sambeek opent concertseizoen in de Rolder Kerk

Het nieuwe concertseizoen van de Stichting Rolder Concerten wordt op zondagmiddag 19 september geopend door drie Nederlandse giganten waarvan twee zijn onderscheiden met de Nederlandse Muziekprijs. Het zijn de meesterfagottist Bram van Sambeek en contrabassist Rick Stotijn samen met de toppianist Hans Eijsackers. Van Sambeek en Stotijn laten horen dat hun instrumenten – fagot en contrabas – niet alleen uitstekende begeleidingsinstrumenten zijn, maar ook een solistische plek verdienen.
Ze brengen het programma “de Vijf jaargetijden”, waarbij het drietal de hele (klassieke) muziekgeschiedenis doorkruist op zoek naar vergeten klassiekers, onverwachte arrangementen, solistische hoogstandjes, jazzbewerkingen en exotische parels. Van de verbluffende contrabaskunsten van Bottesini tot de nachtelijke jazzfantasieën van Earle Hagen en zelden gespeelde kamermuziekklassiekers van Tsjaikovski en Schumann, van Astor Piazzolla tot Led Zeppelin. Deze drie doorgewinterde en creatieve Nederlandse kamermusici bij elkaar beloven een heel afwisselend, boeiend en swingend concert.

In verband met het coronavirus worden er twee concerten (met een beperkt aantal bezoekers per concert) gegeven op zondagmiddag, namelijk van 14.30-15.30 en van 16.15-17.15. De kaartverkoop verloopt hierdoor alleen via telefonische reservering bij mevr. Agricola, tel 0592-389380. Losse kaartverkoop aan de kerk is niet mogelijk (www.rolderconcerten.nl).

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 19 september 2021 : 14:30 - 15:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 20.00 € 20.00
Kinderen : Gratis (t/m 16 jaar)

Voorverkoop: Anneke Agricola 0592-38938o.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Jacobuskerk
Kerkbrink 5
9451 AL ROLDE
www.rolderkerk.nl

€ 20,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader