Brassband Euphonia Ternaard - Brassband Euphonia Ternaard 100 jaar

25 november, Dorpshuis Tunawerth in TERNAARD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

- Always look on the bright side of life- De laatste paar jaar waren spannende tijden voor Brassband Euphonia; lukt het om te blijven bestaan? Een groepje enthousiaste leden zette de schouders eronder en bleef ondanks het teruglopende ledenaantal heerlijk samen muziek maken. Dat betekent dat het 1...

Lees meer

- Always look on the bright side of life-

De laatste paar jaar waren spannende tijden voor Brassband Euphonia; lukt het om te blijven bestaan? Een groepje enthousiaste leden zette de schouders eronder en bleef ondanks het teruglopende ledenaantal heerlijk samen muziek maken.
Dat betekent dat het 100-jarig jubileum gevierd kan worden!

In de herfst van 1922 werd Euphonia opgericht en sindsdien is de band van fanfare-bezetting naar brassband-bezetting gegaan. Vele muzikale hoogtepunten zijn in die jaren voorbij gekomen met als één van de hoogtepunten het behalen van het Nederlandse Kampioenschap in 2015!

Op vrijdag 25 november 2022 viert de Brassband haar 100-jarig bestaan met een spetterend Jubileumconcert in dorpshuis Tunawerth. Om hier een prachtig feest van te maken is als gast het popkoor Gewoan Oars uit Wierum uitgenodigd. Samen brengen ze een toegankelijk programma met lekker in het gehoor liggende muziek.

In de pauze is er een Draaiend Rad.

Noteer de datum alvast in uw agenda! Iedereen is van harte uitgenodigd en de entree is gratis!

Lees minder

Data en tijden

vr 25 november 2022 : 20:00 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Dorpshuis Tunawerth
Aldbuorren 13
9145 SE TERNAARD