Britta Maria & Maurits Fondse - Aznavour, mon amour

12 maart 2023, Gashouder Podium in DEDEMSVAART

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Prachtige ode aan de onvergetelijke Charles Aznavour. Charles Aznavour, de zanger, de componist, de tekstschrijver. Hij was zonder twijfel een van de allergrootste chansonniers. De kleine Armeense man die Frankrijk en uiteindelijk de hele wereld veroverde met zijn prachtige stem en liedjes. Hij ver...

Lees meer

Prachtige ode aan de onvergetelijke Charles Aznavour.

Charles Aznavour, de zanger, de componist, de tekstschrijver. Hij was zonder twijfel een van de allergrootste chansonniers. De kleine Armeense man die Frankrijk en uiteindelijk de hele wereld veroverde met zijn prachtige stem en liedjes. Hij verkocht ruim 180 miljoen platen. Wij vieren zijn muziek en zijn leven.

Zijn rijke oeuvre wordt vertolkt door vier ras muzikanten. Zangeres Britta Maria (‘Chansons van Schoonheid en Troost’), pianist/zanger Maurits Fondse (volgens Matthijs van Nieuwkerk één van de beste pianisten van Nederland), accordeonist Oleg Fateev en Simone Sou op drums/percussie.

Naast Aznavour’s wereldberoemde chansons vertellen ze over zijn leven. Zijn strijd om zanger te worden. Zijn schrijftalent (hij schreef ook liedjes voor o.a. Edith Piaf), zijn volharding, zijn engagement en zijn uiteindelijke wereldwijde triomf.

Een heerlijk muzikale middag vol met de mooiste chansons in het Frans en een enkele (eigen) vertaling in het Nederlands. Van diepe ontroering naar opzwepende ritmes, van ‘La Bohème’, ‘Hier encore’, ‘She’, ‘Comme ils disent’ naar ‘Les Comédiens Emmenez-moi au bout de la Terre’ tot ‘For Me Formidable’ en nog veel meer.

Boekenweek voorstelling i.sm. bibliotheek Dedemsvaart en Alliance Française.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 12 maart 2023 : 15:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : € 16.50

Toelichting: Alliance Française leden €15,00, incl koffie/thee voor aanvang.

Waar is het?

Gashouder Podium
Oude Zuidwolderstraat 13
7701 AZ DEDEMSVAART

€ 16,50