Britta Maria, Maurits Fondse en Oleg Fateev - Vive La Chanson!

31 maart 2023, Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn in VEENDAM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Zang, piano en accordeon; chansons. Dankzij het tv-programma ‘Chansons!’ van Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps is de liefde voor het Franse chanson in Nederland weer helemaal opgebloeid. Deze liefde was aangewakkerd door de prachtige theaterprogramma’s van zangeres Britta Maria, pianist & zanger ...

Lees meer

Zang, piano en accordeon; chansons.

Dankzij het tv-programma ‘Chansons!’ van Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps is de liefde voor het Franse chanson in Nederland weer helemaal opgebloeid. Deze liefde was aangewakkerd door de prachtige theaterprogramma’s van zangeres Britta Maria, pianist & zanger Maurits Fondse en accordeonist Oleg Fateev.

In ‘Vive la Chanson!’ brengt het drietal ontroerende en opzwepende chansons van grote Franse zangers als Aznavour, Brel, Gréco, Gainsbourg, Barbara, Montand, Piaf en vele anderen. Ook hoort u hun eigen Franstalige liedjes en een enkele vertaling naar het Nederlands. Liedjes over de lichte en de donkere kanten van het leven, over liefde, hoop en verdriet. Tussendoor vertellen ze de bijzondere verhalen die achter de verschillende liedjes schuilgaan en anekdotes over de grote Franse chansonniers.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 31 maart 2023 : 20:15 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : € 20.00

Waar is het?

Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn
Museumplein 5a
9641 AD VEENDAM
0598 634566
www.vanberesteyn.nl
vanberesteyn@veendam.nl

€ 20,00