Börk Literair: Anne Doorbos en Willem Fledderus

27 november, Hotel De Ruyghe Venne in WESTERBORK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Börk Literair met Anne Doorbos en Willem Fledderus Börk Literair is de nieuwe naam voor Ar literair en wordt gehouden op zondag op zondag 27 november tussen 12 en 14 uur in Hotel-Restaurant Ruyghe Venne Beilerstraat 24A, 9431 TA Westerbork. Intree € 15,00 dit is inclusief een kleine versnapering e...

Lees meer

Börk Literair met Anne Doorbos en Willem Fledderus

Börk Literair is de nieuwe naam voor Ar literair en wordt gehouden op zondag op zondag 27 november tussen 12 en 14 uur in Hotel-Restaurant Ruyghe Venne Beilerstraat 24A, 9431 TA Westerbork.

Intree € 15,00 dit is inclusief een kleine versnapering en een kopje koffie of thee.

Meld je aan via de website zomeractiviteiten.nl

Anne Doornbos

Ik schrief sinds mien dartiende. Het begunde met een illegale schoelkraant, gedichten, columns en teksten veur schoel- en jeugdverienigingscabaret, allemaol in het Nederlands.

Sinds twintig jaor schrief en publiceer ik veural in het Drèents. Körte verhaolen, een thriller, liedteksten, tonielstukken en gedichten en columns. Naost mien schrieverij was ik bestuurlijk actief as veurzitter van de stichting Huus van de Taol/Het Drentse Boek. Ik was volmacht van het Nei Drèents Geneutschap en bestuurslid van de stichting Drentse Muziek Maatschappij.

Willem Fledderus

Willem Fledderus is een veelzijdig artiest met een ruime ervaring in de muziek. Hierdoor weet hij als geen ander het publiek te boeien. Op dit moment speelt Willem ook zijn liedjes bij dementerende ouderen, psychiatrische patienten en andere mensen die moeilijk praten maar nog wel kunnen zingen. Dit doet hij samen met de medewerkers van GGZ en Interzorg. Vooral het "Lied voor de zorgen" spreekt daar zeer aan. Dit nummer staat ook op zijn nieuwste CD "Het leven is meer".

Verder heeft hij al een drents talige CD gemaakt genaamd "Allend".

Door zijn passie voor de gitaar denkt hij die ook over te kunnen brengen in de vorm van gitaarlessen op jong en oud.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 27 november 2022 : 12:00 - 14:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

Waar is het?

Hotel De Ruyghe Venne
Beilerstraat 24-a
9431 TA WESTERBORK
0593 331444

€ 15,00