Broederliefde

3 december, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Laat dit nieuws maar even landen, want Broederliefde komt naar Neushoorn! Club Red & Neushoorn organiseren op zaterdag 3 december een clubavond speciaal voor jongeren onder de 18. Onze Grote Zaal zal worden omgetoverd tot ‘RED Room’. De zwoele lyrics, stevige en vaak zomerse beats worden in een tr...

Lees meer

Laat dit nieuws maar even landen, want Broederliefde komt naar Neushoorn! Club Red & Neushoorn organiseren op zaterdag 3 december een clubavond speciaal voor jongeren onder de 18.

Onze Grote Zaal zal worden omgetoverd tot ‘RED Room’. De zwoele lyrics, stevige en vaak zomerse beats worden in een tropische hoos van enthousiasme en energie bij je gebracht door de mannen van Broederliefde: Emms, Jerr, Sjaf, Mella en DJ Edson. Voorafgaand aan de show zullen de dj's van Red Soundsystem je opwarmen zoals ze dat al jaren doen in hun eigen Club Red. Achteraf zijn ze er ook weer om je langzaam te laten landen na het optreden. Een unieke kans voor iedereen onder de 18 om eens te genieten van het typische Club Red gevoel.

In 2022 laten de leden van Broederliefde de hits nog steeds rijkelijk vloeien. Hun laatste album ‘Medaille’ stond gelijk bij release op nummer één, hun derde nummer één notering. Zo staat Broederliefde altijd garant voor miljoenen views op YouTube, zijn ze vaste gasten op de award-shows en zijn altijd aanwezig op de eindejaar Spotify-lijstjes.

Zo snel als Broederliefde de hit- en recordlijsten van Nederland heeft beklommen is nog altijd een zeldzaamheid. In 2016 gaven ze namen als Justin Bieber en Drake rustig het nakijken. Frans Bauer moest ook even slikken, want zijn record van langste nummer één notering van zijn album werd na 14 jaar door de heren van Broederliefde verbroken, balen Frans. Met de echte doorbraak van hun toenmalige nieuwe album: ‘Hard Work Pays Off 2’ was het Nederlandse muzieklandschap voorgoed veranderd. De Nederlandse rap kreeg voor het eerst echt stevig voeten aan de grond in de popwereld, die tot de dag van vandaag nog steeds hoorbaar is: ware gamechangers.

Er zal deze avond geen alcohol worden geschonken. Ouder dan 18? Dan ben je ook welkom.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 3 december 2022 : 20:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 17.50 € 17.50

Voorverkoop: https://neushoorn.stager.nl/web/tickets/111162125.

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

€ 17,50